Afficher ce site en français | View this website in English

Trixie Whitley

Dit evenement is afgelopen.

DIT CONCERT IS GEANNULEERD

Door onvoorziene omstandigheden wordt de release van Trixie Whitleys nieuwe album uitgesteld. De artiest ziet zich om die reden genoodzaakt haar geplande concert op vrijdag 14 december in de Lotto Arena te annuleren.

“Dearest friends and fans, due to unforeseen circumstances we are pushing back the release of my forthcoming album and therefore also the December tour dates. All dates will be rescheduled in the new year and tickets will be reimbursed. We will have plenty of news for you regarding the new album and other upcoming projects very soon. I promise with all my heart that I will make up for any inconvenience regarding the postponement of these dates and can’t wait to perform for you all in 2019!” – Trixie Whitley

Fans die in het bezit zijn van tickets voor het concert in de Lotto Arena worden persoonlijk gecontacteerd met meer informatie.
(oorspronkelijke concertaankondiging)

Een jubeldebuut met ‘Fourth Courner’ en een schitterende terugkeer met ‘Porta Bohemica’. Twee keer goed voor een MIA! En daar komt de langverwachte opvolger aan. Haar derde album werd geschreven en opgenomen in Brooklyn en verschijnt later dit jaar in de rekken. Trixie Whitley is terug! Begin mei gaf ze al wat van haar gloednieuwe muziek prijs tijdens razendsnel uitverkochte shows op Les Nuits Botanique en in de AB Club. Deze zomer opnieuw op het podium van Pukkelpop. Maar de multi-getalenteerde Belgisch-Amerikaanse kondigt vandaag (29.05) ook een arenaconcert aan! Ze stelt haar nieuw werk voor op vrijdag 14 december in de Lotto Arena.

Trixie krijgt muziek thuis met de paplepel ingegeven. Muziek zit in elke vezel van haar lijf en tijdens het opgroeien uit ze dat onder meer achter de drums, aan de gitaar, als danseres, achter de dj-booth en met haar stem. In 2013 brengt ze een eerste album uit. Een unieke en smakelijke combinatie van jazz, soul, blues, rock en pop. Eind 2015 verschijnt met ‘Porta Bohemica’ een geslaagde opvolger, gedragen door wondermooie single ‘Soft Spoken Words’. En nu is het uitkijken naar de derde langspeler, waarvan het nummer ‘Heartbeat’ al een heerlijk voorsmaakje is. Ontdek haar nieuwe songs en prachtig eerder werk live, op 14 december in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 37,46 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 14.12.2018

Deuren - 00:00
Aanvang - 00:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Trixie Whitley" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium