Afficher ce site en français | View this website in English

Troye Sivan The Bloom Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Leland

Volgend op de release van zijn warm onthaalde tweede plaat, kondigt Troye Sivan een Europese tournee aan. The Bloom Tour wordt op 23 februari afgetrapt in Glasgow en sluit op 21 maart af in Oslo. Maandag 4 maart staat een Belgische stop gepland in de Lotto Arena!

Geboren in Zuid-Afrika, getogen in Australië en op 23-jarige leeftijd uitgegroeid tot wereldster. De multigetalenteerde Troye Sivan werd voor zijn zangcarrière al bekroond met een MTV Europe Music Award en een Teen Choice Award, maar maakt ook serieus wat faam als acteur. Hij schittert binnenkort in de film ‘Boy Erased’, die in februari 2019 wereldwijd in de cinemazalen verschijnt, aan de zijde van niemand minder dan Nicole Kidman en Russell Crowe.

‘Bloom’, Sivans tweede album, wordt overladen met lovende kritieken. NME reikte de volle vijf sterren uit aan de plaat en het prestigieuze TIME noemde Troye Sivan “The Perfect Pop Star for 2018”. Leadsingle “My My My!” werd zijn tweede nummer 1 in de Billboard Dance Club Chart. Op het album is een featuring met superster Ariana Grande te horen. Het is natuurlijk niet zijn eerste samenwerking met de grootste artiesten der aarde. Eerder werkte hij ook al samen met nr. 1 dj-Martin Garrix: samen dropten ze superhit “There For You”.

Kaarten kosten 36,34 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

De persoon die de tickets aankoopt, dient aanwezig te zijn op het concert. Enkel op vertoon van de originele identiteitskaart (geen fotokopieën) kan men toegang krijgen tot de zaal.

Package

ULTIMATE BLOOM VIP PACKAGE – 106,40 euro

Dit package bevat (opgelet: TICKET NIET INBEGREPEN):

- Toegang tot de exclusieve artist-soundcheck vóór de show
- Toegang tot de concertzaal vóór klanten in het bezit van een gewoon ticket
- Crowd-free merchandiseshopping
- Een laminate en lanyard van Troye Sivan als aandenken
- Tourposter gehandtekend door Troye Sivan
- Tote bag van Troye Sivan
- Een exclusief merchandise-item van Troye Sivan
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Dit is enkel een upgrade en bevat GEEN TICKET voor de show. Tickets voor de show moeten apart aangekocht worden. Fans die willen gebruikmaken van deze upgrade moeten in het bezit zijn van een showticket.

Dit package is NIET OVERDRAAGBAAR en wordt NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of het package worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor afhaling.

Kalender

ma 04.03.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Troye Sivan - The Bloom Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium