Afficher ce site en français | View this website in English

Vlaams Nationaal Zangfeest

Dit evenement is afgelopen.

Ook de 82e editie van het Vlaams Nationaal Zangfeest wordt een moment om samen te zingen, samen de eigen cultuur uit te dragen, maar ook samen met luide stem de Vlaamse eisen kracht bij te zetten. Het Zangfeest is in de loop van vele jaren sterk geëvolueerd, maar de kern blijft nog altijd hetzelfde: liederen zingen, een overtuiging uiten, genieten van een unieke brok cultuur. De eisen zijn gelukkig niet meer dezelfde als in 1933, toen de eerste editie plaatsvond, en ook het programma heeft in de loop der jaren wel wat verandering ondergaan. De organisatoren knopen hun gekoesterde traditie vast aan moderne liederen, moderne dans, aan een Zangfeest dat de hedendaagse Vlaamse Beweger kan aanspreken. Het uitgangspunt blijft hetzelfde: het Zangfeest is een oproep aan alle Vlaamse politici, academici, ondernemers, kunstenaars, studenten, arbeiders, kortom, aan alle Vlaamse burgers om met zijn allen de schouders te zetten onder een vrij en onafhankelijk Vlaanderen.

Kaarten kosten 19,50 en 41,50 euro.

Kalender

zo 17.03.2019

Deuren - 13:30
Aanvang - 14:30

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Vlaams Nationaal Zangfeest" wordt georganiseerd door ANZ