Afficher ce site en français | View this website in English

Within Temptation European Tour 2018

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

SUPPORT ACT: Ego Kill Talent

Wachtlijst

Voor dit evenement is een wachtlijst geopend. Het is altijd zinvol om in te schrijven op deze lijst. Komen er plaatsen beschikbaar, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Klik hier om in te schrijven op de wachtlijst

Within Temptation kondigde een nieuwe Europese tournee aan die in de herfst van 2018 zal plaatsvinden. De tour brengt de band naar 33 steden in 18 landen, waaronder ook de Lotto Arena op zaterdag 17 november 2018.

De tournee komt er na een lange pauze van de band, waarover leadzangeres Sharon den Adel zegt: “Na de laatste tour ging ik door een moeilijke periode. Ik realiseerde me dat ik tijd voor mijn familie en mezelf nodig had. Daar bovenop kwamen ook tegenslagen in de persoonlijke sfeer, waardoor ik mezelf ging afvragen: wil ik dit leven met de band nog wel? Alles was te veel. Maar door het werken aan mijn soloproject ‘My Indigo’ kreeg ik ook de inspiratie terug om songs te schrijven voor een nieuw Within Temptation-album.”

De Europese tour sluit aan bij de release in 2018 van een nieuw album, opvolger van het in 2014 verschenen album ‘Hydra’. In de afgelopen 20 jaar heeft de symfonische rockband meer dan 250 miljoen YouTube-views, 200 miljoen streams en 3,5 miljoen albums en dvd’s verkocht in meer dan 60 landen.

Within Temptation komt op zaterdag 17 november 2018 naar de Lotto Arena voor een wervelende show vol hits én nieuw werk.

Kaarten kosten 47 euro.

Kalender

za 17.11.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Within Temptation - European Tour 2018" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium