Afficher ce site en français | View this website in English

An evening with Floyd Mayweather and boxing stars The Legendary Icon Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Floyd ‘Money’ Mayweather – The Legendary Icon Tour

Floyd Mayweather, het Amerikaans boksicoon, strijkt op 28 februari met zijn hele team neer in België. De ongeslagen topbokser komt in primeur naar de Lotto Arena in Antwerpen om er zijn ‘Legendary Icon Tour’ op gang te schieten. Het belooft dan ook een niet te missen show te worden van een uniek boksfenomeen én voorlopig ook de enige passage op het Europese vasteland.

Amerikaans spektakel met Belgisch boksprogramma

An evening with Floyd Mayweather. Dit totaalspektakel staat bol van het entertainment ‘American Style’ met als hoogtepunt open boks work-outs en een unieke basketbalwedstrijd tussen het befaamde ‘Money Team’ – aangevoerd door Floyd zelf – en een selectie van onze vice-landskampioen en bekerwinnaar Antwerp Giants!
De open work-out sessie wordt gehouden door het kruim van de Belgische bokswereld met Yves Ngabu, Bilal Laggoune, Mohamed El Marcouchi en Meriton Karaxha onder het toeziend oog van Floyd himself. Terwijl onze eigen legend Delfine Persoon rake klappen uit zal delen tijdens een sparringswedstrijd.
Terwijl zal onze eigen legend Delfine Persoon rake klappen uitdelen tijdens een sparringswedstrijd tegen ex-Olympische atlete Zohra Ez-Zahraoui. Meteen ook haar laatste publieke optreden vooraleer ze afreist naar de Olympische spelen!
En dan nog liggen we niet tegen het canvas, want aan het einde van de avond viert de nog steeds ongeslagen bokser (50-0) zijn 43ste verjaardag! Het hoeft geen woorden dat dit een avondje om nooit te vergeten wordt. Legendary!

Mis deze eenmalige kans om Floyd Mayweather en zijn TMT team live te zien niet en zet je schrap voor een stevige uppercut.

Programma vanaf 20u

  • Floyd Mayweather Legendary Arrival Ceremony
  • Work outs met Belgische topboksers en sparringwedstrijd met Delfine Persoon
  • The game! Floyd Mayweather & The Money Team vs selectie Antwerp Giants
  • DJ Bling & Birthday Celebration Floyd Mayweather

Kaarten kosten 30, 40 en 60 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 28.02.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"An evening with Floyd Mayweather and boxing stars - The Legendary Icon Tour" wordt georganiseerd door Wave Agency