Afficher ce site en français | View this website in English

Timing › Angèle › zo 10.11.2019 - 18:30 uur

Klik hier voor de situeringsplattegrond
“KISS+RIDE”:/nl/mobiliteit open!
Parking AUDI open

18:30 Deuren open
20:00 Julien Granel
20:30 Pauze
21:00 Angèle
22:30 Verwacht einde
(onder voorbehoud)

UITVERKOCHT

All visitors are asked not to bring any backpacks or bags into the venue and to respond to any requests from the security staff.

De Sportpaleis Group heeft de waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen verhoogd en krijgt daarbij de steun van de lokale overheden. Het is niet toegelaten om (rug)zakken en tassen mee te nemen in het gebouw. We vragen je ook om correct te reageren op eventuele verzoeken van de security. Dank voor je begrip en medewerking.

Kiss+Ride: Vermijd de drukte van het verkeer en kom op een vlotte manier naar het concert: maak gebruik van onze nieuwe Kiss+Ride! Laat je afzetten aan de Drop Off-zone ter hoogte van Globelaan 72-76, 1190 Vorst. Onze stewards wachten je op met leuke attenties en briefen de autobestuurders over de Pick Up-zone. Op slechts 5 minuten wandel je de van K+R-signalisatie voorziene Globelaan af tot aan de ingang van de zaal. Na het optreden kan je rustig diezelfde goed verlichte Globelaan veilig afleggen tot aan de Pick Up-zone. Deze bevindt zich op de parking van winkel Carrefour, Gatti de Gamondstraat 60, 1180 Ukkel en wordt zo’n 30 minuten voor het einde van het concert geopend. Daar worden de autobestuurders tijdens het wachten getrakteerd op een warme kop koffie. Onze stewards ter plaatse zorgen voor een vlot, snel en veilig verloop op de parking. In een mum van tijd ben je weer op weg naar huis.

Event Pass voor het openbaar vervoer: Om vlot de concertzaal te bereiken, kan je gebruikmaken van de in je ticket inbegrepen Event Pass en reizen met de Brusselse metro’s, trams en bussen (zie verder). Zelfs als je de trein neemt tot Brussel-Zuid is de Event Pass je beste garantie om vlot op je bestemming te geraken.

Reis met de trein naar Brussel-Zuid. Neem daar de tram 82/32 tot aan de halte Zaman-Vorst Nationaal met je MIVB Event Pass inbegrepen in je ticket. Klik hier voor de dienstregelingen

Er zijn ook treinen tot aan Vorst-Oost (op 300 meter van de zaal). Daarna is het nog maar een kleine 5 minuten stappen tot aan Vorst Nationaal. Meer informatie over de dienstregelingen van de trein vind je op de website van de NMBS.

Parkeren: Maak gebruik van de parkeertoren van Audi (1.000 PLAATSEN!) op de hoek van de Brits Tweedelegerlaan en de Abdisssenstraat in Vorst (5 euro; open vanaf 17 uur, op 10 minuten wandelen van de zaal).

Of parkeer op de P&R Stalle (via EXIT 18 Drogenbos – RING BRUSSEL; ingang aan het rondpunt op de Stallestraat) en maak vanaf de halte Keyenbempt van je Event Pass gebruik om met het openbaar vervoer (tram 82/32; 6 trams per uur) naar Vorst Nationaal te reizen. We laten extra trams inzetten afhankelijk van het verwachte bezoekersaantal.

Hoe de Event Pass gebruiken?: De Event Pass is in de ticketprijs inbegrepen en laat je toe om met de trams, bussen en metro’s van de MIVB naar en van de concertzaal te reizen. Registreer je bij een GO-verkoopautomaat (beschikbaar in alle metrostations en aan de belangrijkste tram- en bushaltes, verspreid over heel Brussel), selecteer op het scherm ‘Event Pass’, voer je 9-cijfercode in (terug te vinden op je ticket) en je ontvangt je Event Pass. Opgelet: Je kan de Event Pass pas vanaf drie dagen voor een evenement afhalen. Je kan de code ook slechts één keer gebruiken. De Event Pass moet bij controle altijd samen met het zaalticket getoond worden.

Parkeren in de buurt van Vorst Nationaal: Omdat er in de buurt van Vorst Nationaal meestal druk tot heel druk verkeer is en de parkeermogelijkheden beperkt zijn, willen we graag je aandacht vestigen op de honderden parkeerplaatsen op de openbare weg in en rond de Brits Tweedelegerlaan die gratis beschikbaar zijn vanaf 18 uur. De parkeerruimte bevindt zich op een tiental minuten wandelen van Vorst Nationaal. Denk aan carpoolen!

Klik hier voor info over mobiliteit

Ga terug naar de evenementendetails