Afficher ce site en français | View this website in English

Arnout Van den Bossche Burn-out voor Beginners

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De onbekendste bekende comedian. Een onverklaarbaar fenomeen.

Wij begrijpen het ook nauwelijks… maar vraag op straat aan 100 mensen wie Arnout Van den Bossche is en nauwelijks enkelingen kunnen er een antwoord op geven. En toch gaat uitgerekend hij tweemaal de Lotto Arena trachten te laten vollopen?!

Ondanks zijn relatieve onbekendheid slaagt Arnout er de laatste jaren in om elke zaal te laten vollopen. Hoe meer hij speelt, hoe groter de vraag naar tickets wordt. Mensen beschouwen Arnout als dé tip die ze moeten delen met vrienden, familie en collega’s. En dan zijn er natuurlijk nog de filmpjes waarvan één meer dan 1 miljoen keer werd bekeken… op LinkedIn.

En daarom… daarom durft Arnout ook uitpakken met 2 Lotto Arena’s:

  • 31.01.20 Burn-out voor Beginners
  • 01.02.20 De Relatiefluisteraar – MEER INFO

Burn-out voor beginners -allerlaatste show van de tour

Op 6 juni 2019 speelt Arnout zijn laatste publieke show van ‘Burn-out voor Beginners’ in Vlaanderen. Na de zomer gaat hij een heel jaar op tournee met 50 zaalshows doorheen Nederland. Het optreden van 31 januari 2020 in de Lotto Arena wordt dus de àllerlaatste keer dat Arnout de show nog eens speelt.

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow ‘Burn-out voor Beginners’ van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer, waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”.

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

Kaarten kosten 22,90, 28,50 en 34,11 euro.
Een combiticket voor beide voorstellingen kost 62,60 euro. BESTEL HIER COMBITICKETS

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Lees het interview met Arnout in Metro, 14.03.19

Kalender

vr 31.01.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Arnout Van den Bossche - Burn-out voor Beginners" wordt georganiseerd door Comedyshows