Afficher ce site en français | View this website in English

Arnout Van den Bossche De Relatiefluisteraar

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De onbekendste bekende comedian. Een onverklaarbaar fenomeen.

Wij begrijpen het ook nauwelijks… maar vraag op straat aan 100 mensen wie Arnout Van den Bossche is en nauwelijks enkelingen kunnen er een antwoord op geven. En toch gaat uitgerekend hij twee maal de Lotto Arena trachten te laten vollopen?!

Ondanks zijn relatieve onbekendheid slaagt Arnout er de laatste jaren in om elke zaal te laten vollopen. Hoe meer Arnout speelt, hoe groter de vraag naar tickets wordt. Mensen beschouwen Arnout als dé tip die ze moeten delen met vrienden, familie en collega’s. En dan zijn er natuurlijk nog de filmpjes waarvan één meer dan 1 miljoen keer werd bekeken… op LinkedIn.

En daarom… daarom durft Arnout ook uitpakken met 2 Lotto Arena’s:

  • 31.01.20 Burn-out voor Beginners – MEER INFO
  • 01.02.20 De Relatiefluisteraar

De Relatiefluisteraar – eenmalige herneming

Speciaal voor wie Arnout pas de afgelopen jaren heeft leren kennen, herneemt hij voor één keer zijn eerste zaalshow ‘De Relatiefluisteraar’, meermaals bekroond in Vlaanderen en Nederland. Het is dan vier jaar geleden dat hij die theatershow nog gespeeld heeft. Misschien heb je de show destijds wel gezien, maar kan je ondertussen een opfrissing gebruiken om je relatie gezond te houden? Kom dan zeker af! In zijn bekende ‘seminar-stijl’ ontleedt Arnout je relatie in al haar aspecten: de taakverdelingen, gelijk hebben, gelijk krijgen en vooral: luisteren. Valentijn valt twee weken vroeger in 2020.

In 2009 liet de jury van Humo’s Comedy Cup (Urbanus, Guy Mortier en Tom Lenaerts) zich overtuigen door de subtiele en originele observatiehumor van Arnout Van den Bossche en bekroonde hem tot winnaar van Humo’s Comedy Cup. Nog datzelfde jaar kaapte hij ook de hoofdprijs weg op het Deltion Cabaret Festival in Nederland.

En alsof dat nog niet genoeg was, veroverde Arnout Van den Bossche in 2012 een finaleplaats bij de laatste 3 van het Vara Leids Cabaret Festival, toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland! Tijdens de finalistentournee doorheen heel Nederland maakte hij indruk met zijn programma ‘De Relatiefluisteraar’.

In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort “motivational seminar” voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde “Relatiefluisteraar” doorspekt met levendige interacties en herkenbare observatiehumor.

Fijnzinning, herkenbaar en vermakelijk raak!

Hou je niet van platte of schofferende humor maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Arnout Van den Bossche verrast met een originele én interactieve show waaraan je samen met je partner nog vaak zal terugdenken.

Kaarten kosten 22,90, 28,50 en 34,11 euro.
Een combiticket voor beide voorstellingen kost 62,60 euro. BESTEL HIER COMBITICKETS

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Lees het interview met Arnout in Metro, 14.03.19

Kalender

za 01.02.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Arnout Van den Bossche - De Relatiefluisteraar" wordt georganiseerd door Comedyshows