Afficher ce site en français | View this website in English

Bart Peeters Deluxe

EXTRA SHOW OP DINSDAG 26 NOVEMBER

(update 10.12.18)

Wegens het hoge aantal inschrijvingen op de wachtlijst komt er ook een extra show op dinsdag 26 november.

EXTRA SHOW OP WOENSDAG 27 NOVEMBER

(update 07.12.18)

Voor de concerten van Bart Peeters in de Lotto Arena op vrijdag 29 en zaterdag 30 november werden op amper 10 minuten 8.000 tickets verkocht. Artiest én organisatoren waren overdonderd door de belangstelling.

“Ik heb nog nooit eerder opgetreden in een arena en wist dus niet waaraan me te verwachten. De overdonderende belangstelling en reacties zorgen voor zoveel warmte dat het bijna misdadig zou zijn om de mensen die naast een ticket grepen teleur te stellen. We zijn dus blij dat we extra concerten kunnen aankondigen”, aldus Bart Peeters.

“Een en ander zorgt natuurlijk ook voor extra gezonde druk, want ik voel nu al dat de verwachtingen van de ticketkopers zeer hoog zijn. We zullen in de uitwerking van de concerten dus nog een tandje bijsteken en zorgen voor een onvergetelijk Deluxe-feest.”

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.


Barts eerste eigen avondvullende arenashow

Dinsdag 26, woensdag 27, vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 komt Bart Peeters met een heel eigen “Best of”-programma naar de Lotto Arena. En laat die zaterdag nu net ook de dag zijn waarop hij 60 wordt.

Zijn theatertournees zorgen keer op keer voor volle zalen, als gastvedette stond hij heel dikwijls mee op het podium in de grote arena’s, maar nooit eerder bracht Bart Peeters zijn eigen avondvullende arenashow. Daar komt in 2019 verandering in.

Bart koos voor de Lotto Arena omdat ze groot genoeg is voor echte ambiance en gezellig genoeg voor echte intimiteit. De “Deluxe”-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Bart zijn grote successen zal brengen. In tegenstelling tot de gewone “Brood Voor Morgenvroeg”-concerten krijgt de show in de Lotto Arena een “grootste hits”-karakter.

“Uit zijn omvangrijke repertoire een avondvullend programma samenstellen is een luxe. Maar we kunnen Bart natuurlijk niet tot de vroege ochtend laten doorgaan. Daarom wordt het nog een lastige keuze welke nummers wel of niet aan bod zullen komen bij deze terugblik op zijn uitgebreide zangcarrière”, klinkt het bij de organisatie.

Bart brengt naar goede gewoonte zijn groep “De ideale mannen” mee, verbluffende muziekvirtuozen die alle genres en instrumenten aankunnen. En er zal ook ruimte zijn voor “speciallekes”. Zo hadden Bart en zijn groep onlangs een ontroerende ervaring met het 360-koppige pop-upkoor o.l.v. Hans Primusz. Zij komen terug als één van de special guests; in de Lotto Arena is daar plaats voor.

Bart Peeters kennen we als de man van de vrolijke muziekjes met vlot meezingbare refreinen, al hebben zijn liedjes wel vaker een diepere ondertoon en bevat zijn repertoire ook meer ingetogen nummers. Bart verkent de wereld al spelend met aanstekelijke wereldritmes. Van reggae, ska en samba over bluegrass, gospel en hitsige gipsyjazz tot Franse musette en uitbundige Balkanmuziek. Vandaar dat er ook gekozen werd voor staanplaatsen op het middenplein.

Tijdens ‘Bart Peeters Deluxe’ geeft het feestvarken het beste van zichzelf aan zijn publiek. Een beetje de omgekeerde wereld dus, want normaliter gaan de cadeaus richting jarige en niet andersom.

Vertel het voort aan iedereen, maar niet in de nabijheid van Bart zelf. Als eeuwig jonge artiest hoeft hij er namelijk niet telkens aan herinnerd te worden dat hij in 2019 60 wordt.

Kaarten kosten 22,90, 32,98, 44,18 en 55,38 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

di 26.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

wo 27.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

vr 29.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

za 30.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bart Peeters - Deluxe" wordt georganiseerd door PSE Belgium