Afficher ce site en français | View this website in English

Discobaar A Moeder doet zot en pakt een groter kot

Dit evenement is afgelopen.

Vrijdag 6 maart 2020 draait Discobaar A Moeder “all night long” in de Lotto Arena: ze gaan zich volledig smijten met wat Callboys, intermezzo’s en andere rariteiten.

Na eerder uitverkochte verjaardagsfeesten in de Waagnatie gaan ‘de Ras’ en ‘de Schele’ van Discobaar A Moeder voor een behoorlijk zot en gewaagd plan: op 6 maart houden ze een gigantisch volksfeest in de Lotto Arena.

Na 17 jaar platen draaien blijkt de succesformule nog steeds aan te slaan: 2 dj’s die sprankelen van de ‘goesting’ samen met hun publiek uit alle leeftijdscategorieën. Een topcombinatie die nog niet uitverteld is. En daarom mikken ze nóg een stapje hoger: een “all night long” sessie in een gigantische zaal. Wat er voor extra’s op het programma staan, houden ze nog even geheim. Maar dat het een groots feest wordt voor iedereen, dat staat nu al vast!

Kaarten kosten 22 euro.
Minimumleeftijd 16 jaar.

Kalender

vr 06.03.2020

Deuren - 20:00
Aanvang - 21:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?