Afficher ce site en français | View this website in English

Enfusion Live

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

BELANGRIJK BERICHT – Het Agentschap Wegen en Verkeer voert momenteel herstellingen uit aan het wegdek van de Antwerpse ring ter hoogte van Deurne. Bezoekers die zaterdagmiddag 2 november naar Enfusion Live in de Lotto Arena komen, vermijden best de ring. De oprit Deurne is afgesloten, de afrit Deurne is ondertussen wel al weer geopend. Meer info op wegenenverkeer.be.


Enfusion, een van de grootste internationale kickboksorganisaties ter wereld, strijkt weer neer in Antwerpen. Deze kickboxingshow wordt uitgezonden in meer dan 65 landen en jij kan er live bij zijn.

Op het programma staan één wereldtitelwedstrijd, een “contenderfight” en de terugkeer van Ismaël Lazaar.

De Antwerpse thuisvechter Nordin Ben Moh mag het opnemen tegen Milan Pales, een sterke Slovaak die al zijn wedstrijden voor Enfusion tot nu gewonnen heeft. Nordin Ben Moh heeft ook net een mooie reeks overwinningen achter zijn naam gezet en mag nu samen met Pales onderling uitmaken wie er in 2020 voor de -70kg wereldtitel mag vechten.

Brusselaar Deniz Demirkapu vecht tegen meervoudig wereldkampioen Soufian Kaddouri voor de -63kg wereldtitel. Hij staat te boek als een van de grootste talenten binnen de kickboxingwereld en deze wedstrijd moet zijn grote doorbraak betekenen.

Voormalig Enfusion-wereldkampioen Ismael “The Star” Lazaar keer terug de ring in! De populaire zwaargewichtvechter wil zich terug op het voorplan knokken en daar is de Lotto Arena de ideale plek voor. Lazaar treft Gökhan Gedik, Nederlands Kampioen zwaargewicht in 2012.

En niet alleen Lazaar maakt een comeback. Ook de ervaren Murat Direkçi en Hafid Boustati, twee voormalige wereldkampioenen, keren terug uit pensioen om voor de laatste keer de bokshandschoenen aan te trekken.

Verder staan ook wedstrijden van Percy De Maeyer, Jente Nnamadim, Nabil Haryouli, Yassin Baitar, Hicham El Gaoui, Ibrahim El Boustati en Mohammed Boutassa op het programma. Een mooie mix tussen jonge en ervaren vechters die kickboksspektakel beloven.

Daarnaast is er ook een dames MMA-wedstrijd. Niemand minder dan de voormalig UFC-vechter Cindy Dandois zal haar opwachting maken tegen Elsira Sheree. Dandois vocht naast de UFC bij het welbekende Cage Warriors en het Amerikaanse Bellator MMA. Nu zal zij voor eigen publiek de MMA-kooi ingaan.

Start het kickboksseizoen in stijl en geniet net als bij de vorige edities van topspektakel in de Lotto Arena.

Kaarten kosten 40 en 50 euro in voorverkoop.
Prijzen aan de kassa: 50 en 60 euro.
VIP-tafels vlakbij de ring met ‘high class’-service voor een unieke ervaring kunnen telefonisch besteld worden op +32 485 90 02 10.

Kalender

za 02.11.2019

Deuren - 13:00
Aanvang - 14:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Enfusion Live" wordt georganiseerd door Antwerp Fight Organisation