Afficher ce site en français | View this website in English

Glennis Grace Whitney, A Tribute by Glennis Grace

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Laat je zaterdag 26 oktober in de Lotto Arena meevoeren naar vervlogen tijden met de beste klassiekers van Whitney Houston gezongen door Glennis Grace, die nationaal en internationaal (denk aan America’s Got Talent 2018, waar ze finaliste werd) geroemd wordt om haar vertolkingen van deze legende. Whitney, A Tribute by Glennis Grace is een bijzondere ode aan Whitney Houston. Een stijlvolle show met een mooie variatie aan nummers van de legendarische artieste.

“Whitney Houston heeft een ongekend aantal hits op haar naam staan. Ik wil mensen heel graag meenemen naar vervlogen tijden door haar klassiekers te zingen. Er zitten echt zoveel pareltjes tussen die nog een keer gehoord mogen worden”, aldus Glennis.

Kaarten kosten 50, 61 en 72 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.


Kalender

za 26.10.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Glennis Grace - Whitney, A Tribute by Glennis Grace" wordt georganiseerd door House of Entertainment