Afficher ce site en français | View this website in English

Jim Jefferies

Jim Jefferies is een van de populairste en meest gerespecteerde komieken van zijn generatie, die het publiek over de hele wereld vermaakt met zijn provocerende, uitdagende en tot nadenken stemmende komedie. Onlangs werd hij uitgeroepen tot een van de top 5 van reizende komieken in de wereld.

Na lovende recensies te hebben ontvangen voor zijn internationale stand up tour van 2018, The Unusual Punishment Tour, is Jim weer op weg met een geheel nieuwe routine voor zijn The Night Talker Tour, die hij internationaal en nationaal zal uitvoeren tot november 2019.

Jim tekende onlangs een eerste lookdeal met Comedy Central voor contentontwikkeling in televisie en digitale media. Daarnaast debuteerde Jims gelijknamige Comedy Central-serie, The Jim Jefferies Show, op 19 maart 2019 om 22:30 uur ET/PT, voor het derde seizoen. Als een sterke stem in de late night, de wekelijkse serie functies Jim reist over de hele wereld om de top nieuwsverhalen en controversiële kwesties van de dag aan te pakken. Naast de serie blijft Jim ook aan het hoofd staan van de wekelijkse podcast-serie, The Jim Jefferies Show Podcast, mede georganiseerd door Forrest Shaw. De podcast, van Comedy Central’s Podcast Network, bevat interviews en discussies met een verscheidenheid aan gasten die het actuele nieuws en de politiek bespreken, maar ook een meer diepgaande focus op de onderwerpen en meningen die in de televisieserie aan de orde komen – met minder filters.

In 2018 speelde Jim de hoofdrol in zijn derde Netflix-komediespecial Jim Jefferies: This Is Me Now. Tijdens zijn optreden op de Eventim Apollo in Londen, hield hij het zonder enige verontschuldiging voor het feit dat hij de uitdaging van het alleenstaande vader zijn en het vreemdste optreden dat hij ooit heeft gespeeld, echt openstelde. Het jaar ervoor bracht hij zijn vijfde grote stand up special uit in zeven jaar tijd, Freedumb. De special was Jim’s tweede op Netflix en volgde het enorme succes van de eerste, Jim Jefferies: BARE, waarin hij een inmiddels iconische routine op het gebied van wapens en wapenbeheersing in de Verenigde Staten afleverde.

Daarnaast creëerde, schreef, produceerde en speelde Jim in de veelgeprezen FX-serie Legit, die twee seizoenen lang liep en sindsdien een cultstatus heeft verworven. Hij is ook verschenen in de films Killing Hasselhoff en Punching Henry.

Jim woont momenteel in Los Angeles.

Kaarten kosten 39, 49 en 65 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 04.12.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Jim Jefferies" wordt georganiseerd door Live Comedy