Afficher ce site en français | View this website in English

The 1975

De Belgische fans van The 1975 kunnen zich in de handen wrijven. Nadat de Engelse indiepoprockers de titel en releasedatum van hun vierde langspeler ‘Notes On A Conditional Form’ (release voorzien op 20.02.2020) wereldkundig maakten, volgt nu het nieuws dat ze in het voorjaar de baan op trekken met de nieuwe plaat. Op dinsdag 24 maart 2020 staat The 1975 voor het eerst in de Lotto Arena.

The 1975 is één van de acts die ertoe doen vandaag. Matt Healy en zijn drie makkers zetten eerder deze zomer nog menig meisjeshart in vuur en vlam op de wei van Rock Werchter. De vier spelen samen sinds het begin van de middelbare school en vullen elkaar als geen ander aan. Zowel in de studio als op het podium. Vorig jaar startte een nieuw muzikaal tijdperk voor de band. Gedoopt als ‘Music for Cars’ telt het twee albums: ‘A Brief Inquiry Into Online Relationships’ uit 2018 en het op 20 februari 2020 te verschijnen ‘Notes on a Conditional Form’. Met 22 tracks wordt het ook meteen hun langste album tot nu toe. Voorproevertjes zijn alvast het stevig rockende “People” en de opener van het album, de track “The 1975”, waarin klimaatactiviste Greta Thunberg het woord voert.

Kaarten kosten 39,70 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Dit concert werd aangekondigd op 16.09.19

Kalender

di 24.03.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The 1975" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium