Afficher ce site en français | View this website in English

Bart Peeters Deluxe

Bart Peeters Deluxe wordt verplaatst naar een latere datum

De eerste reeks van 15 voorstellingen waren een warm bad. Het was Barts ultieme droom om van de Lotto Arena een woonkamer te maken en dat is nog gelukt ook. De Ideale Mannen, het Deluxe-koor onder leiding van Hans Primusz én een bijzonder euforisch publiek zorgden avond na avond voor een geweldige sfeer.

Vanwege de aanhoudende vraag naar tickets werd een tweede reeks concerten gepland in mei 2020. Maar toen werd het stil in alle concertzalen. De concerten van mei werden verplaatst naar september 2020. Zoals het er nu uitziet komen ook deze data jammer genoeg te vroeg. We kunnen niet anders dan deze concerten voor een tweede keer te verhuizen naar een later tijdstip. Van zodra we min of meer zekerheid en perspectief hebben, communiceren we jullie de nieuwe data.

De artiest en wij willen deze voorstelling laten doorgaan zoals ze bedoeld is: oneindig veel warmte, plezier, nabijheid, beleving, hier en daar een traan en een danske. En dat binnen een kader waarbinnen iedereen zich veilig voelt. We wachten bijgevolg met de aankondiging van nieuwe data tot we hiervan zeker zijn.

Zodra de datum bekend is, brengen we ticketkopers daarvan via e-mail op de hoogte. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. “Blijf op de hoogte van de laatste reeks concerten via de Facebook-pagina“https://www.facebook.com/events/2224972711105042/.

Tel samen met ons af en bekijk alvast het videoverslag van de concertreeks Bart Peeters Deluxe.

Update 30.07.2020


Bart Peeters live bij je thuis dankzij nieuw album


Pers en publiek zijn laaiend enthousiast over de concerten van Bart Peeters in de Lotto Arena. Authentiek, hartverwarmend, energetisch en impressionant zijn de meest gebruikte omschrijvingen.

Artiest en organisator PSE-Belgium keken met gevoelens van verbazing en verwarring maar vooral extreme dankbaarheid toe hoe de lijst van concerten alsmaar langer werd. Zondag 19 januari leek ertoe te leiden dat er onherroepelijk een einde zou komen aan een reeks van uiteindelijk 15 uitverkochte Deluxe-concerten.

Maar Bart kan er niet omheen: de herneming van de concerten sinds vrijdag 3 januari (na vier concerten in november) brengt een nieuwe tsunami van belangstelling met zich mee. Parallel ontwikkelde zich ook een druk vanuit de studentenwereld, een belangrijk deel van de Bart Peeters-fans, vanwege het feit dat de huidige concerten in volle examenperiode vallen.

Het heeft er de organisator toe aangezet om met alle betrokkenen (en met een koor van 500 personen zijn dat behoorlijk wat mensen) naar een mogelijkheid te zoeken om tegemoet te komen aan de grote vraag naar tickets. Trots maar tegelijk ook nederig kondigen Bart Peeters en PSE-Belgium aan dat er extra Deluxe-concerten zullen plaatsvinden op donderdag 7 mei, dinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14, zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020. Tickets voor deze concerten zijn vanaf nu te koop. De paar duizend mensen die zich tussentijds slim op de wachtlijst hadden ingeschreven, werden intussen persoonlijk verwittigd en hebben voorbehouden plaatsen ter beschikking.

Het album “Bart Peeters & Pop up koor o.l.v. Hans Primusz” staat ondertussen zes weken in de Ultratop van de Belgische albums en staat momenteel op plaats 3, achter Niels Destadsbader en Clouseau. Een samenvatting van een aantal hoogtepunten van de concerten werd inmiddels uitgezonden op Eén op maandagavond 23 december en tijdens de nieuwjaarsnacht. Samen met het uitgestelde kijken haalde deze uitzending meer dan 1.5 miljoen kijkers, wat ongezien is voor een registratie van een concert.

Een eerste concert van een reeks is nooit het beste. Desondanks kan je zonder uitzondering alle perscommentaren na de première eind november alleen maar als lyrisch omschrijven.

“Bart Peeters Deluxe, een emotionele rollercoaster” – Het Nieuwsblad
“Bart Peeters en zijn Ideale Mannen pakken Lotto Arena in. Een conclusie? Die is kort en krachtig: ga zélf kijken.” – Gazet van Antwerpen
“Tussen het uitbundige rondspringen was er ook een kippenvelmoment: Peeters bracht een eerbetoon aan de overleden Robert Mosuse, samen met diens broer Ronny.” – Het Laatste Nieuws
“De mix van emotie en actie zat heel juist in dit concert, temeer omdat de emotie nooit overhelde naar meligheid.” – De Standaard

Bart Peeters levert met deze concerten een zelden geziene (en zeker ook gehoorde) ervaring aan de bezoeker. Wie het nog wil meemaken, zal zich moeten reppen. Bart maakt er geen geheim van dat hij na dit avontuur zal terugplooien naar zijn meer natuurlijke biotoop van theaters en schouwburgen.

Kaarten kosten 22,90, 32,98, 44,18 en 55,38 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bart Peeters - Deluxe" wordt georganiseerd door PSE Belgium