Afficher ce site en français | View this website in English

Bazart

Voorprogramma : Froukje
`
Publicatie: 04.06.2021

Daar is-ie dan. De fonkelnieuwe plaat van Bazart! ‘Onderweg’ is al het derde album van de razendpopulaire band rond Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons. De heren hebben er de afgelopen maanden enorm hard aan gewerkt en staan te popelen om hun nieuwe muziek nu ook live naar hun publiek te brengen. Dat doen ze deze zomer op Werchter Parklife en dit najaar op vrijdag 19 november in de Antwerpse Lotto Arena. Dat de goesting niet alleen bij Bazart erg groot is, maar ook bij hun fans, bleek uit de ticketverkoop voor beide concerten. Daarom kondigt de indiepopgroep een extra concert aan in de Lotto Arena op zaterdag 20 november.

Publicatie: 12.05.2021

Met groot enthousiasme werd Bazart vorige week door de fans omarmd toen de band in één klap veel goed nieuws loste. Een nieuwe single Anders, weldra een nieuwe plaat ‘Onderweg’ én na de zomer ein-de-lijk weer live spelen in een concertzaal! De Lotto Arena op vrijdag 19 november werd alvast geboekt. De pauzeknop werd echter nog even ingedrukt voor de ticketverkoop van het concert in Antwerpen. Sinds gisteren is er weer perspectief voor events en gaat de band er full force voor!

Publicatie: 05.05.2021

Hit na hit, stampvolle concertzalen, drukbezochte festivalweides in Vlaanderen en Nederland, tal van MIA Awards. Sinds de band rond Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons hun neo-klassieker “Goud” uitbrachten ging het pijlsnel voor Bazart. Ondertussen zijn ze een onmiskenbare waarde aan de top van de Belpop.

Al enkele dagen teaseden ze met updates en daar is nu plots in één klap veel goed nieuws bij voor de fans van de populaire indiepopgroep. Zanger Mathieu Terryn verkondigde op antenne bij MNM en Studio Brussel dat Bazart meer dan klaar is om weer helemaal naar buiten te treden. Met de nieuwe single “Anders”, uitgeroepen als StuBru’s kersverse Catch Of The Day, kondigde hij ook hun nieuw album ‘Onderweg’ aan dat ze op 4 juni via [PIAS] zullen uitbrengen.

Nieuwe muziek die ze maar wat graag aan hun vele fans live willen voorstellen. Vrijdag 19 november staat alvast in de kalender van de band en de Lotto Arena. 

Dit zegt de band nog: “We hebben de laatste maanden enorm hard gewerkt aan deze nieuwe plaat en kijken er dan ook ontzettend naar uit om deze live aan iedereen voor te stellen! We hebben het live spelen gigantisch hard gemist, het is al veel te lang veel te rustig geweest. Er is bij ons dan ook ontzettend veel goesting en honger om er een samen een epische avond van te maken!”

Tickets 38,59 euro
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 19.11.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

za 20.11.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bazart" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium