Afficher ce site en français | View this website in English

Disclosure

De ticketverkoop start vrijdag 10 september 2021 om 9u.

Net zoals zowat alle artiesten over de hele wereld, heeft Disclosure door de pandemie een hele tijd niet kunnen optreden. De Britse broers Guy en Howard Lawrence hebben daardoor nog niet eens de kans gekregen om hun voor-een-grammy-genomineerde plaat ‘ENERGY’ (2020) live naar hun publiek te brengen. Maar daar komt nu verandering in! Nadat het duo eerder al drie – inmiddels uitverkochte – shows in Londen bevestigde, kondigen ze vandaag een reeks concerten doorheen Europa aan. Op 10 maart 2022 staat de Antwerpse Lotto Arena op de planning. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 10 september om 9u.

‘ENERGY’ is het derde studioalbum van Disclosure. Met fantastische singles als “Watch Your Step” featuring Kelis, title track “ENERGY”, Grammy nominee “My High” featuring Aminé & Slowthai, het opzwepende “Douha (Mali Mali)” en swaggy “Birthday” featuring Kehlani & Syd, werd het album wereldwijd bejubeld. Het toont nog maar eens aan hoe ontzettend veelzijdig en innovatief deze twee getalenteerde songwriters en producers zijn!

——-

Tickets 36,34 en 40,82 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

do 10.03.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Disclosure" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium