Afficher ce site en français | View this website in English

Holiday on Ice SuperNova

Na een periode van bijna zeven jaar keert het vernieuwde Holiday on Ice eindelijk terug naar België. Meer zelfs, de nieuwe show ‘Supernova’ van Holiday On Ice hervat zijn Europese tournee in de Lotto Arena in Antwerpen.

Met Supernova wordt opnieuw aangeknoopt bij een lange traditie van familiegerichte ijsshows in Antwerpen. “We hebben zoals veel bezoekers prachtige herinneringen aan de shows van Holiday on Ice in onze zalen”, vertelt Chris Bergs van Sportpaleis Group. “Het is dan ook met groot genoegen dat we samen met Dag Allemaal de familieshow Supernova verwelkomen in de Lotto Arena. Het onderhoudend verhaal, de adembenemende acrobatie en de prachtige kostuums maken ook van deze show de ideale uitstap voor het gezin of met vrienden, voor jong én oud.”

“Een nieuwe wereld op het ijs”

Tijdens de adembenemende show Supernova komt het publiek ogen en oren tekort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien. Voor de show werd een speciaal hightech 3D decor ontwikkeld en werden meer dan 400 spectaculaire kostuums ontworpen.

“Supernova staat garant voor ultramodern live-entertainment op het ijs. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om de showbeleving voortdurend opnieuw uit te vinden, grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen om een nieuwe wereld op het ijs te creëren”, zegt Peter O’Keeffe, CEO van Holiday on Ice en producer van Supernova.

De creatieve leiding van Supernova is in handen van voormalig kunstschaatser Robin Cousins. Hij is naast Olympisch goud winnaar ook tweevoudig wereldkampioen namens Groot-Brittannië. Na zijn sportcarrière ging hij als schaatser aan de slag bij Holiday on Ice. Als creative director stond hij mee aan de wieg van heel wat shows.

Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Meer dan 333 miljoen mensen bezochten al één van de shows van Holiday on Ice.

Tickets 32 (balkon), 42 (tribune) en 55 euro (dreamseats rond het ijs)
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend

Kalender

vr 03.12.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 14:30

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

za 04.12.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 13:30
Aanvang - 14:30

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

za 04.12.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

zo 05.12.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 14:00
Aanvang - 15:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Holiday on Ice - SuperNova" wordt georganiseerd door Sportpaleis Group