Afficher ce site en français | View this website in English

Liefde voor Muziek LIVE

Opgelet! Het Covid Safe Ticket is van toepassing voor ‘Liefde voor Muziek Live’ in de Lotto Arena. Zonder krijg je geen toegang tot de zaal.

Heb je vragen hierover, dan kan je terecht in het online helpcenter.
Opgelet! Als je in Nederland woont, is een andere regeling- van toepassing.

5 stappen voor een vlotte toegang tot de zaal

Stap 1 – Download vooraf de CovidSafeBE-app

Haal je certificaten op en kijk na of de QR code zichtbaar is. Download de app.
TIP: Je kan gebruik maken van 2 gratis PCR testen voor reizen of het bijwonen van een evenement. Lees meer

Stap 2 – Plan je bezoek

We raden sterk aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer, de (elektrische) fiets of om te voet naar het evenement te komen.

Stap 3 – Kom op tijd

Meld je aan bij één van de checkpoints aan de zaal.

Stap 4 – Hou je documenten klaar

Hou de CovidSafeBE-app of je print van het certificaat met QR-code én je identiteitsbewijs klaar. Draag bovendien in de wachtrij aan de checkpoints je mondmasker en bewaar afstand.

Stap 5 – Ticketcontrole

Zorg dat je je tickets bij de hand hebt. Na de checkpoints kan je mondmasker af en hoef je de anderhalve afstand maatregel niet langer te respecteren. Je ticket wordt gecontroleerd aan de ingang van de zaal.

Hou deze pagina in de gaten voor meer nieuws en updates.

Bedankt voor je medewerking!

update 26.08.2021

—-

*Liefde voor Muziek – voor het eerst live op een podium met Tourist LeMC, Emma Bale, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Geike Arnaert, Bert Ostyn van Absynthe Minded en Ronny Mosuse.

Het meest succesvolle muziekprogramma van de laatste jaren krijgt – eindelijk – een live versie. Liefde voor Muziek LIVE, waarop alle deelnemers van de editie 2021 present tekenen, is te beleven op zaterdag 25 en zondag 26 september in de Lotto Arena in Antwerpen.*

Het populaire TV programma Liefde voor Muziek levert de laatste jaren een belangrijke impuls aan muziekminnend Vlaanderen. Het format, waarbij een select groepje artiesten één grote liefdesverklaring aan elkaars nummers brengen, levert elke jaargang een aantal verrassende versies van bestaande nummers op. Radiozenders grasduinen met veel enthousiasme door dit vernieuwde repertoire en menig nummer eindigt meteen na de eerste uitzending hoog in de Ultratop-lijsten. Door de intense en langdurige samenwerking ontstaan onder de deelnemende artiesten ook hechte vriendschapsbanden.

Voor het eerst live concerten!

VTM, gastheer van dit programma, is er nu voor het eerst in geslaagd om de artiesten ook te verenigen voor meteen twee concerten. In samenwerking met PSE Belgium, producent van onder andere Bart Peeters Deluxe in de Lotto Arena en de Clouseau-concerten in het Sportpaleis, zal de muziekliefhebber kunnen genieten van een top concert met een unieke verzameling van Belgisch talent. Begeleid door een uitgebreide live band van uitstekende muzikanten zullen Tourist LeMC, Emma Bale, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Geike Arnaert, Bert Ostyn van Absynthe Minded en Ronny Mosuse het beste uit het TV-programma vertolken.

Jan Van Esbroeck, producent bij PSE Belgium: ‘We zijn vereerd dat VTM ons gevraagd heeft om deze concerten te produceren. We hebben al wat fijne ideeën hoe we de warmte, de kameraadschap en de gezelligheid van het programma zullen vertalen in een live gebeuren. Het wordt een genot om zoveel talent te mogen samenbrengen om ze in al hun diversiteit te verenigen in een concert. Het belooft een fantastische beleving te worden, eentje die het gemis van ruim een jaar concerten op slag zal compenseren.’

Lotto Arena nieuwe ‘huiskamer’ voor Liefde voor Muziek LIVE

De Lotto Arena zal, geheel in de stijl van het programma, de warmte van een huiskamer combineren met een wervelende opeenvolging van uitzonderlijke versies van mooie liedjes. Het publiek zal zich kunnen verwarmen aan feestelijke nummers maar zich ook laten overweldigen door de broosheid van een intieme song. De beste nummers uit het programma staan garant voor een ijzersterk concert.

Maarten Janssen, Channel manager van VTM : ‘Ik ben uitermate blij dat we de band met de VTM-kijker nu een bijkomende dimensie kunnen geven, door het aanbod om dit unieke programma ook live te kunnen beleven. We zijn blij dat we met Liefde voor Muziek LIVE ons extra kunnen verbinden met onze kijkers, zoals we dat in het verleden ook al succesvol deden met bijvoorbeeld Tien Om Te Zien en de Rode Neuzen Dag in het Sportpaleis’.
——
Tickets 28,50, 39,70 en 49,78 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
——
Groepen vanaf min 20. personen genieten een groepsvoordeel en kunnen mailen naar  groepen@sportpaleisgroep.be

Kalender

za 25.09.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:00
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

zo 26.09.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 12:30
Aanvang - 14:30

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Liefde voor Muziek LIVE" wordt georganiseerd door PSE ism DPG