Afficher ce site en français | View this website in English

MNM Back to the 90s & Nillies

BREAKING PARTY NEWS!

MNM Back to the 90s & Nillies kaapt, naast het uitverkochte Sportpaleis, ook de Lotto Arena voor het eerste, ongezien grote feestje van dit najaar!

Het mag weer, het kan weer! En dat jullie er zot veel zin in hebben, is overduidelijk!! Het Sportpaleis is ondertussen he-le-maal uitverkocht! Maar als jullie zot doen, … dan doen wij dat ook! Daarom zal er op zat. 6 november niet alleen gefeest worden in het Sportpaleis, maar ook in de Lotto Arena!
1 ticket voor 2 party area’s! Dubbel feest!

Elk toegangsticket, ook de reeds aangekochte tickets van de uitgestelde edities, geeft jullie toegang tot zowel het Sportpaleis als tot de Lotto Arena! Onbeperkt kunnen jullie die avond de switch maken tussen beide party area’s!

Niet alleen meer plaats, zielen en vreugde, maar vooral ook meer artiesten en meer feest! Trouwens, benieuwd naar die eerste artiesten? Luister dan zeker deze week naar de ochtendshow met Kawtar waarin zij dagelijks één grote naam bekend maakt!

Samen BACK to het Sportpaleis … én back to de Lotto arena op zat. 6 november voor het allergrootste feestje van MNM Back to the 90s & Nillies!
Beperkt aantal tickets nu nog te koop! Haast je, want dit stukje feestgeschiedenis wil je echt niet missen!!

Raadpleeg de website van MNM Back to the 90s & Nillies voor meer informatie

Kalender

za 06.11.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 20:00
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

za 06.11.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 20:00
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?