Afficher ce site en français | View this website in English

Netsky [GLASSHOUSE]

De ticketverkoop start vrijdag 4 juni 2021 om 10 uur.

Terwijl Europa nog in volle lockdown was in de strijd tegen het coronavirus, trok Boris Daenen aka Netsky begin dit jaar naar Nieuw-Zeeland. Eén van de weinige landen waar Covid-19 reeds tot het verleden behoort en mensen terug van een normaal leven kunnen genieten. Netsky stelde er zijn nieuwste album ‘Second Nature’ voor met een sold out tournee. Voor de spectaculaire [GLASSHOUSE]-show werkte hij samen met de gerenommeerde show designer Ben Dalgleish (Post Malone, Travis Scott). Het resultaat is een indrukwekkende productie in een 360° set-up, die het Nieuw-Zeelandse publiek uit zijn dak liet gaan.

Nu de coronacijfers ook in België gestaag blijven dalen en er heel wat versoepelingen werden aangekondigd, kan Boris zijn nieuwe muziek én show terug naar huis brengen. “When all of this is over, I’ll see your face again”, beloofde hij in Hold On (featuring Becky Hill), de openingstrack van zijn nieuwe plaat en tevens nieuwe single. En eindelijk is het zo ver!

——-

Tickets 38,59, 43,07 en 47,55 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

za 30.04.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Netsky - [GLASSHOUSE]" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium