Afficher ce site en français | View this website in English

Tones and I

Dit evenement is afgelopen.

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, kan het concert van Tones & I op 15 februari 2022 in Lotto Arena voorlopig niet plaatsvinden.

Ticketkopers worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Update 14.09.2021

——-

Het was dé hit van afgelopen zomer, de Australische Tones and I, stond met haar aanstekelijke song ‘Dance Monkey’ op nummer 1 in ruim 30 landen. In Vlaanderen brak ze records door 17 weken onafgebroken op nummer 1 in de Ultratop te staan. ‘Dance Monkey’ kwam uit als tweede single van haar debuut-EP ‘The Kids Are Coming’. Het gaat over de verwachtingen die worden gesteld aan muzikale artiesten, maar niemand kon verwachten dat jong en oud ‘Dance for me, dance for me, dance for me, oh oh…’ eindeloos zouden meezingen.

Tones and I is de 19-jarige Tony Watson. Ze trok als straatmuzikante naar Byron Bay waar ze al snel werd opgemerkt door een manager. Haar eerste single ‘Johnny Runaway’ werd in Australië direct een hit, met ‘Dance Monkey’ brak ze wereldwijd door. Record na record sneuvelde, ‘Dance Monkey’ is meer dan 2 miljard keer beluisterd op Spotify. Geen enkele andere vrouwelijke artieste deed haar dat na. Op de app Shazam is ‘Dance Monkey’ de meest gezochte plaat aller tijden.

Inmiddels bewees Tones and I dat ze geen eendagsvlieg is, ook haar laatste nummers ‘Never Seen The Rain’ en ‘Ur So F**kInG cOL’ bestormden de hitlijsten.

Tickets 30, 35, 38 en 45 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Tones and I" wordt georganiseerd door FKP Scorpio