Afficher ce site en français | View this website in English

Xander De Rycke xdr15 Het beste uit 15 jaar carrière

In 2021 staat Xander De Rycke 15 jaar op het podium. Goed voor maar liefst 12 zaalshows, 2 biografieën en een cult-status in de podcastwereld. En dat mag groots gevierd worden. Op 27 november speelt hij ‘XDR15’ in Lotto Arena, een exclusieve special met de fan favorites, maar ook nieuw materiaal.

Het is soms vreemd hoe iemands carrière kan lopen. Die van Xander De Rycke is daar het mooiste, levende bewijs van. Al vijftien jaar lang is humor voor De Rycke zijn passie en zijn werk. Op 30 maart 2006 stond hij voor het eerst op een podium en sleepte meteen de ‘Homo Cabarectus’-award in de wacht. Vandaag is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige comedylandschap.

Met zijn stand-up shows werd De Rycke bekroond tot ‘beste observatiecomedian van het land’. Dankzij het succes van zijn mediaconference ‘Houdt het voor bekeken’ (HHVB) en de vele andere projecten zoals ‘Mosselen om Half Twee’ en ‘Vanavond Live’, wist hij een sterke fanbase op te bouwen. Intussen ontdekt ook een nieuwe generatie de comedy specials van Xander (twaalf stuks intussen) online, maar zag ze nooit live. Vandaar deze exclusieve show met de fan favorites. Niet louter een best-of maar een viering van de beste stukken uit alle shows, met onvermijdelijke nieuwe toevoegingen. One day only in de Antwerpse Lotto Arena.

“Wil je het beste stuk zien uit die shows waar je geen DVD’s meer van vindt? Dit is uw kans. Een paar klassiekers, aangevuld met een hoop nieuw materiaal. Corona heeft al genoeg roet in het eten gestrooid,
het is tijd voor feest.”

youtube

——-

Tickets 40 en 45 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 27.11.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:30
Aanvang - 20:30

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Xander De Rycke - xdr15 Het beste uit 15 jaar carrière" wordt georganiseerd door Working Class Heroes