Afficher ce site en français | View this website in English

Camille Vuurwerk

Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artieste opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken!

Een eer die de Westvlaamse CAMILLE wel te beurt valt; de makers van #LikeMe gaven haar eerst een hoofdrol in hun serie, Regi vroeg haar om op één van zijn singles te zingen en niet lang daarna nam Niels William haar onder zijn vleugels en tekende ze een platencontract bij CNR Records.

De singles met REGI werden beiden bekroond met Platina en het ziet ernaar uit dat VUURWERK (de titelsong van haar eerste album) het zelfs nog beter gaat doen. Al wekenlang voert ze de airplay-lijsten aan en parkeert ze haar eighties aandoende song met bijna vanzelfsprekend gemak in de hoogste regionen van de Ultra Top 50.

Hoewel het op de Vlaamse podia een extreem rustig jaar was heeft CAMILLE die rust gebruikt om na amper 1 jaar 14 nieuwe nummers te schrijven ; Camille schreef de nummers samen met grote namen zoals Regi, Gene Thomas, Stefaan Fernande, Sean Dhont, enz …

Het resultaat is een verrassend eigentijds klinkend Nederlandstalige plaat die aanzet tot feesten en dansen maar ook ruimte biedt voor een gevoelige snaar. Het nummer ’Superheld’ schreef ze voor een goeie vriend die te vroeg overleed en in ‘Het Houdt op’ bezingt ze samen met Francisco uit #likeme het einde van een relatie.

Glitter en glamour in Vlaanderen lijkt heruitgevonden door CAMILLE ; mee met haar tijd en niet bang om te verrassen met opvallende looks en dito songs. Deze ingrediënten zullen ook niet ontbreken op de show die ze recent aankondigde in de Lotto Arena. Op 11 september 2022 (!) staat CAMILLE daar als jongste Vlaamse solo-artieste ooit op het podium.

Van het VUURWERK van CAMILLE is Vlaanderen nog lang niet verlost. En gelukkig maar!

—-
Tickets 20, 25, 30 en 37,50 euro.
Album : Extra 20 euro op de ticketprijs (keuze uit kleuren pink, blue of purple)
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

zo 11.09.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 13:00
Aanvang - 14:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?