Afficher ce site en français | View this website in English

De Grungblavers

Het concert van De Grungblavers in Lotto Arena wordt verplaatst naar zaterdag 3 september 2022

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om het concert van De Grungblavers, initieel voorzien op 19 december 2020 en vervolgens verplaatst naar 4 september 2021, opnieuw te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op zaterdag 3 september 2022.

Bericht van De Grungblavers:
“Opnieuw gebruiken de Grungblavers hun GEZOND verstand en hebben zij beslist hun concert in de Lotto Arena voor een tweede EN LAATSTE KEER te verplaatsen naar 03/09/2022. Nog 1 jaartje langer repeteren voor de Grungblavers en een extra speciale show voor jullie volgt!”

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Blijf de richtlijnen van de overheden opvolgen. Zorg voor jezelf en elkaar.

Update 05.05.2021

—-

De Grungblavers in de Lotto Arena: 7 jaren, 7 zalen

Na zeven jaar van concerten op prachtige locaties zoals de Koningin Elisabethzaal, de Antwerpse Opera, de Bourlaschouwburg, deSingel, de Roma, de Arenbergschouwburg, het OLT Rivierenhof en de vele andere zalen en plaatsen in en om Antwerpen, zijn de Grungblavers klaar om in 2020 een groter dak eraf te spelen. Zaterdag 19 december 2020 staan ze in de Lotto Arena!

De Grungblavers dat zijn Guillaume Van der Stighelen, Jan Van Looveren, Paul “Boogie Boy” Ambach, Gène Bervoets, Erik Goossens, Ludovic Nyamabo, Dirk Cassiers, Marc Fransen, Stany Crets en Nathan “N8N” Ambach. De Grungblavers zingen naar hun moedertaal (zijnde “het Aantwaarps”) vertaalde evergreens en in 2020 zijn ze klaar voor groter en grootst: de Lotto Arena. Ze halen alle toeters en bellen uit de kast, zorg dat je erbij bent op dit unieke concert!

Kaarten kosten 32, 42, 52 en 59 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 03.09.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"De Grungblavers" wordt georganiseerd door Boxs