Afficher ce site en français | View this website in English

Bereikbaarheid – naar de website slimnaarantwerpen.be

Te voet of met de fiets

Woon of werk je op wandelafstand? Dan bereik je de Lotto Arena het makkelijkst te voet. Geen files, geen parkeerproblemen!

Liever met de fiets? Vlak bij het Sportpaleis en de Lotto Arena kunnen 660 fietsen gestald worden. Ook die van jou kan er dus nog bij. (klik aan om te vergroten).Of maak gebruik van de fietsen die door de stad Antwerpen via Velo Antwerpen ter beschikking worden gesteld.

Maak met je combiticket vrij gebruik van tram en bus

Maak met andere fans vrij gebruik van het openbaar vervoer en het plezier begint al voor je de zaal bereikt. Met je combiticket kom je ontspannen en zonder file- en parkeerstress naar het evenement en na afloop hoef je niet minutenlang op een parking aan te schuiven.

COMBITICKET > UITVOERIGE INFO

Met de trein

Hou er rekening mee dat er na afloop van avondevenementen vaak geen treinritten terug naar huis zijn. Controleer dus of een vlotte terugreis mogelijk is. Of probeer je heenreis met de trein te combineren met een terugrit via carpoolen.

Vlak bij het Centraal Station van Antwerpen bevindt zich het Astridplein. Stap hier over op de trams en bussen van De Lijn. Dankzij je combiticket maak je vrij gebruik van het openbaar vervoer met De Lijn.

Met de auto

Maak het jezelf makkelijk: vermijd de omgeving van het Sportpaleis en de Lotto Arena, parkeer op een Park+Ride en kom vlot met tram of bus naar de zaal. Je combiticket Sportpaleis/Lotto Arena – De Lijn is geldig als vervoersbewijs! De P+R-terreinen bieden samen plaats aan bijna 2.000 auto’s.

Bezoekers met een rolstoel kunnen gebruikmaken van de voor hen voorbehouden plaatsen bij de parking Vaart, rechts van het Sportpaleis.

MET DE AUTO > UITVOERIGE INFO

Met Billo

Billo, bekend om zijn gecombineerd luchthavenvervoer, werkt bij een aantal events samen met de Lotto Arena. Start je uitstap stressvrij! Combineer je verplaatsing met andere fans en betaal zo maar een deel van de ritprijs. Aan de zaal zelf hoef je niet te zoeken naar een parkeerplaats. Je geniet volop van het evenement en je kan gerust een glas drinken, wetende dat een Billo je aan de uitgang opwacht om je terug naar huis te brengen.

Bekijk hier voor welke events je een Billo-rit kan reserveren

Met de taxi

Wie een taxi neemt, kan VOOR het evenement aan de deur van de Lotto Arena uitstappen. Begeef je NA het evenement naar de taxihaven in de Van der Delfstraat, het straatje tegenover de ingang van het Sportpaleis.

Met een huurauto? Bel Europcar!

Op zoek naar een huurauto om je verplaatsing naar en van onze zaal te maken? Onze partner Europcar heeft een ruim aanbod auto’s aan zeer aantrekkelijke tarieven.

Europcar