Afficher ce site en français | View this website in English

Holiday on Ice komt met nieuwe show 'Supernova' naar Lotto Arena

maandag 21 december 2020 - 07:54

Na een periode van bijna zeven jaar keert het vernieuwde Holiday on Ice op 4 en 5 december eindelijk terug naar België. Meer zelfs, de nieuwe show ‘Supernova’ van Holiday On Ice hervat zijn Europese tournee in de Lotto Arena in Antwerpen.

Met Supernova wordt opnieuw aangeknoopt bij een lange traditie van familiegerichte ijsshows in Antwerpen. “We hebben zoals veel bezoekers prachtige herinneringen aan de shows van Holiday on Ice in onze zalen”, vertelt Chris Bergs van Sportpaleis Group. “Het is dan ook met groot genoegen dat we – samen met Dag Allemaal – de familieshow Supernova verwelkomen in de Lotto Arena. Het onderhoudend verhaal, de adembenemende acrobatie en de prachtige kostuums maken ook van deze show de ideale uitstap voor het gezin of met vrienden, voor jong én oud.”

Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Meer dan 333 miljoen mensen bezochten al één van de shows van Holiday on Ice. De ticketverkoop start vandaag, net op tijd voor zij die willen verrassen met tickets onder de kerstboom.