Afficher ce site en français | View this website in English

Liefde voor Muziek komt naar de Lotto Arena

donderdag 18 februari 2021 - 08:53

Tourist LeMC, Emma Bale, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Geike Arnaert, Bert Ostyn van Absynthe Minded en Ronny Mosuse tonen dit jaar hun liefde voor muziek in het gelijknamige televisieprogramma (VTM). Het meest succesvolle muziekprogramma van de laatste jaren krijgt nu ook – eindelijk – een live versie. Liefde voor Muziek LIVE waar alle artiesten van de editie 2021 aan deelnemen komt op zaterdag 25 en zondag 26 september op het podium in de Lotto Arena.

VTM, gastheer van het programma, is er voor het eerst in geslaagd om de artiesten ook te verenigen voor meteen twee concerten. In samenwerking met PSE Belgium, producent van onder andere Bart Peeters Deluxe in de Lotto Arena en de Clouseau-concerten in het Sportpaleis, zal de muziekliefhebber kunnen genieten van een top concert met een unieke verzameling van Belgisch talent. Begeleid door een uitgebreide live band van uitstekende muzikanten zullen Tourist LeMC, Emma Bale, Willy Sommers, Cleymans & Van Geel, Geike Arnaert, Bert Ostyn van Absynthe Minded en Ronny Mosuse het beste uit het televisieprogramma vertolken.

Liefde voor Muziek is elke maandag om 20.40 uur live te zien op VTM en te herbekijken via VTM Go. Liefde voor Muziek LIVE is gepland op zaterdag 25 september 2021 om 20 uur en op zondag 26 september 2021 om 14.30 uur in de Lotto Arena. Tickets zijn beschikbaar vanaf 22 februari om 10 uur.

Kalender

Liefde voor Muziek LIVE

Lotto Arena

vanaf za 25.09.2021