Afficher ce site en français | View this website in English

Lotto Arena opent opnieuw de deuren

vrijdag 20 augustus 2021 - 15:01

Na de drie theaters van Sportpaleis Group opent morgen ook de eerste arena zijn deuren. In de Lotto Arena ontvangt morgen Studio 100 de fans van K3 voor een onvergetelijke nieuwe show met Klaasje, Marthe en Hannah. De show is trouwens de allerlaatste kans voor fans om Klaasje op het podium te zien. Zij neemt later dit jaar afscheid van K3.

De voorbije dagen werd in de Lotto Arena alles in gereedheid gebracht om bezoekers op een veilige en comfortabele manier te verwelkomen. In de arena is op meerdere plaatsen handgel beschikbaar en tussen elke reservering is ook een social distance seat voorzien. Ook is er extra aandacht voor het ventileren van de foyers en de arena zelf. Aan bezoekers wordt via het intern televisiekanaal ter plekke gevraagd om de huidige coronamaatregelen te respecteren. Dit betekent het mondmasker dragen, handen wassen en afstand houden.

De laatste show in de Lotto Arena dateert van 7 maart 2020. Het Sportpaleis Group team is dan ook enorm tevreden dat de deuren opnieuw opengaan. Het wordt om een weekend om nooit meer te vergeten!

Bekijk hier de volledige kalender van de Lotto Arena