Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan de Lotto Arena.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over hoe je veilig je tickets kan bestellen. Lees ook verder voor informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een beperking en/of gebruiker van een rolstoel. En wat te doen wanneer je je ticket ben kwijtgeraakt of niet hebt ontvangen.

Veilig tickets bestellen
Ticket kwijt of niet ontvangen?

Bereikbaarheid

Lees verder hoe je de Lotto Arena bereikt met het openbaar vervoer, de fiets of te voet, de auto,… en waar de parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking zich bevinden.

Bereikbaarheid

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert, show of sportwedstrijd.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Klik hieronder voor verdere info over:
het reserveren van plaatsen
rolstoelplaatsen in de zaal
parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden?

Raadpleeg hier het zaalplan van de Lotto Arena.

Toegang

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal. Zijn er nog zaken die je niet mag meebrengen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? En wat moet je doen wanneer je je tickets vlak voor het evenement nog altijd niet ontvangen hebt?

Vlotte toegang tot de zaal

Grote tassen zijn verboden

In het kader van de veiligheid verstrengt Sportpaleis Group zijn (hand)tassenbeleid! Vanaf het seizoen 2019-2020 zijn in elk van onze zalen tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) VERBODEN.

Meer over het strikte tassenbeleid

Lockers

Heb je toch (noodgedwongen) enkele grotere spullen bij? Geen nood: de Lotto Arena heeft lockers ter beschikking staan buiten op het nieuwe toegangsplein aan ingang 14.

Info over de lockers

Eten en drinken

Zin in een hapje en een drankje of zelfs in iets hartigers? In de Lotto Arena kan je je honger en dorst stillen en in de buurt kan je terecht in verschillende horecazaken.

Eten en drinken in onze zaal en in de buurt

Cashless betalen

Een drankje? Iets te eten? Dat betaal je handig met je bankkaart en zelfs contactloos aan onze drank- en foodstanden.

Cashless betalen

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties? Ontdek onze VIP-arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Wil je met je vereniging of groepering een voorstelling bijwonen? Sportpaleis Group biedt groepen mooie kortingen of andere voordelen aan bij vele evenementen.

Kom als groep

Huur voor B2B

In de Lotto Arena kunnen ook bedrijven terecht voor hun B2B-activiteiten. Je kan mee profiteren van het sportieve imago en de sportfaciliteiten van deze zaal, en je kan er events opzetten voor maximaal 8.050 personen.

Info over B2B in de Lotto Arena

Verken Antwerpen en boek je hotel

Combineer je komst naar de Lotto Arena met een bezoek aan Antwerpen. Verken de stad en boek een overnachting in een hotel.

Verken Antwerpen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de activiteiten in de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf in op de nieuwsbrieven

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten… Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

Onze administratieve diensten zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Of stuur ons een mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Openingsuren
Contact