Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan de Lotto Arena.

Met de informatie op deze pagina kan je de perfecte uitstap organiseren: van het reserveren van tickets en een heerlijk diner voor de voorstelling, over hoe je makkelijk in de Lotto Arena geraakt, tot wat je na het evenement kan doen.

Wil je in Antwerpen overnachten, dan vind je hier ook enkele aanbevolen hotels. Heb je nog vragen waar je geen antwoord op vindt, raadpleeg dan ‘veelgestelde vragen’. Of neem contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

Op de pagina van het evenement verschijnt enkele dagen vooraf onder Kalender een knop Timing. Klik die aan voor info over timing, veiligheidsmaatregelen en mobiliteit.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

De Lotto Arena is op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met het openbaar vervoer, de auto, de fiets of te voet.

Mobiliteit

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Raadpleeg hier het zaalplan van de Lotto Arena.

Bekijk het zaalplan

Openingsuren

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

Onze administratieve diensten zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur.

Openingsuren

Eten en drinken

Zin in een hapje en een drankje of zelfs in iets hartigers? Geen nood, in de Lotto Arena kan je je honger en dorst stillen en in de buurt kan je terecht in verschillende horecazaken.

Eten en drinken in onze zaal
Eten en drinken in de buurt

Overnachten

Antwerpen is een prachtige stad om te bezoeken. Ontdek de stad en combineer je bezoek aan de Lotto Arena met een overnachting in een hotel.

Overnachten

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in de Lotto Arena? Het kan! Ontdek onze VIP-arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? De Sportpaleis Group biedt groepen mooie kortingen op vele evenementen.

Kom als groep

Huur voor B2B

In de Lotto Arena kunnen ook bedrijven terecht voor hun B2B-activiteiten. Je kan mee profiteren van het sportieve imago en de sportfaciliteiten van deze zaal, en je kan er events opzetten voor maximaal 8.050 personen.

Info over B2B in de Lotto Arena

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de concert- en theaterwereld.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten … Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Contact

Je kan ons makkelijk bereiken via telefoon of mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Contact