Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Parking voor personen met een beperking en ingang rolstoelgebruikers

Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking en de ingang voor rolstoelgebruikers (ingang 14 Lotto Arena) zich bevinden.

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun eventuele gezelschap. Reserveer je plaatsen telefonisch via 03/400.00.34 (vanuit het buitenland +32.3.400.00.34) of neem contact op via het contactformulier.

Onze medewerkers in de zaal helpen en begeleiden je graag, als je dat wenst.

Download de plattegrond

Naar je plaats in de Lotto Arena

Alle bezoekers, ook de bestellers van rolstoelplaatsen, komen de Lotto Arena binnen via ingang 14, aan de linkerkant van het gebouw. In de toegangsfoyer vind je de kleurenbewegwijzering naar de plaatsen in de zaal (zie kleurenvermelding op je ticket).

Om het binnengaan in de zaal zelf vlot te laten verlopen en de controle te vereenvoudigen, dringen we erop aan dat iedere bezoeker zijn/haar eigen toegangskaart in de hand heeft. Er staan overal medewerkers om je naar je plaatsen te begeleiden.

Opgelet! Het zaalplan geeft enkel en alleen de kleurzones weer waarin de plaatsen gesitueerd zijn. Dit plan heeft niets te maken met de verschillende prijscategorieën die bij een evenement van toepassing zijn. In de Lotto Arena zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. Elke organisator beslist zelf aan welke plaatsen hij welke prijs toekent.

Download het zaalplan (pdf)