Afficher ce site en français | View this website in English

Gabriel Iglesias The FluffyMania World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Gabriel Iglesias stopt in België tijdens nieuwe wereldtour

In 2017 komt één van de bekendste comedians ter wereld opnieuw naar België! Gabriel Iglesias onderneemt met zijn ‘FluffyMania World Tour’, een volledig nieuwe show, zijn grootste wereldtour tot nu toe en houdt halt in maar liefst 57 steden. Nadat hij eerder de Antwerpse Arenberg en Elisabethzaal uitverkocht, speelde hij in juni 2015 de bomvolle Lotto Arena plat. Hij herhaalt dat graag op 23 september 2017.

The American dream

De weg naar het succes van de Amerikaan met Mexicaanse roots leest als een boek. Hij groeide op in een arme buurt in Los Angeles in een gezin met zes kinderen en een alleenstaande moeder. Gabriel had zijn zin voor humor dan ook nodig om zich te wapenen tegen de dagelijkse realiteit. In 1997 besloot hij de sprong te wagen, zijn job op te zeggen en zijn passie, stand-upcomedy, te volgen. Zelfs toen hij zowel zijn huis als auto verloor, bleef hij ervoor gaan. En met succes: vandaag is hij een van Amerika’s favoriete comedians, met succesvolle shows als ‘I’m not fat … I’m Fluffy!’, ‘Stand-Up Revolution’ en ‘Unity Through Laughter’. Zijn comedystijl is een hilarische mengeling van verhalen, leuke typetjes en geluidseffecten, waarmee hij zijn persoonlijke levenservaringen aankaart.

Zwaargewicht

Met zijn rollen in onder andere ‘Family Guy’, ‘Magic Mike’, ‘The Nut Job’ en binnenkort de film ‘Blazing Samurai’ is Fluffy ondertussen een echt zwaargewicht in elk domein van de entertainmentindustrie. Zijn fans van over de hele wereld zijn ongetwijfeld dolgelukkig dat ze binnenkort hun favoriete comedian weer live aan het werk kunnen zien. FluffyMania neemt opnieuw de wereld over!

Kaarten kosten 27, 36 en 45 euro.

Kalender

za 23.09.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Gabriel Iglesias - The FluffyMania World Tour" wordt georganiseerd door Live Comedy