Afficher ce site en français | View this website in English

A Perfect Circle

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Het is ten strengste verboden om foto’s en/of video’s te maken tijdens de show.
Klik hier voor een lijst met alle verboden voorwerpen en acties. Gelieve de richtlijnen te volgen om te voorkomen dat u uit de zaal wordt verwijderd.

Special guest: Chelsea Wolfe

A Perfect Circle, de band van Maynard James Keenan (Tool, Puscifer) en Billy Howerdel (Ashes Divide), kwam hun langverwachte nieuwe album ‘Eat The Elephant’ voorstellen op Graspop Metal Meeting en schitterde daar als headliner op de main stage met een show die HUMO met 5 sterren bekroonde. “A Perfect Circle op Graspop: Subliem. Verfijnd. Wondermooi.”, kopte De Morgen.

Stond hun concert van vrijdag 7 december in de Lotto Arena al niet met stip in menig concertkalender genoteerd, dan belooft de avond nog interessanter te worden met de komst van Chelsea Wolfe als special guest. Één van de meest intrigerende en strafste vrouwen in de rock- en metalscene. Eentje waarvan je het oeuvre niet zomaar kan vastpinnen op één genre wanneer er in de muziek elementen van black metal, drone, ambient, psychedelica, goth en zelfs folk verwerkt zitten. Het meest recente, zesde, album ‘Hiss Spun’ (2017) is misschien wel haar meest extreme werk tot nu toe. Het gaat er stevig aan toe met grommende bassen, hard beukende drumslagen, piepende gitaardistortiongeluiden en gelaagde soundscapes. Chelsea Wolfe verwerkt het steeds tot een grimmig en meeslepend geheel, zowel op plaat als live. Haar muziek werd reeds gebruikt in de populaire tv-reeksen “Game Of Thrones”, “How To Get Away With Murder” en “Fear The Walking Dead”.

De onbetwiste hedendaagse gothic heksenkoningin laat op vrijdag 7 december in de Lotto Arena haar demonen de vrije loop om haar positie in het donkere rijk te bevestigen als special guest bij A Perfect Circle.

De pers in binnen- en buitenland over ‘Eat The Elephant’ van A Perfect Circle:

“De derde worp van A Perfect Circle is immers van behoorlijk hoog niveau” – De Morgen
“Dat deze ‘Eath The Elephant’ een straf album is, staat buiten kijf” – Windkracht 13 blog
“Eat The Elephant is one of the most impressive albums you’ll hear this year” – Prog
“Simply Fantastic … beautifully-crafted third album” (5K review) – Kerrang
“Elegiac, beautiful and unnerving. Masterful…” (5/5 review) – Planet Rock
“APC’s new album busts the door wide open … it’s gloriously dark” – Classic Rock
“A Perfect Circle are one of rock’s most revered bands” – Music Week
“Fourteen years was worth the wait” – Evening Standard

Kaarten kosten 55,38 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

VIP Tour package: 150 euro

Limited availability.
The VIP Tour package package includes:

  • One general admission floor ticket
  • VIP early entry into the venue (get in first and close to the stage!)
  • Specially designed A Perfect Circle tour shirt (exclusive to VIP package only!)
  • Collectible tour poster autographed by the band (limited print)
  • APC tote bag
  • Exclusive A Perfect Circle VIP merchandise item
  • Commemorative tour laminate
  • Commemorative ticket
  • Crowd-free merchandise shopping

Let op, de voucher voor de VIP Tour package vervangt je ticket niet! De package is NIET OVERDRAAGBAAR en wordt NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of de package wordt afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het showticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs en de bevestigingsvoucher. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor afhaling. De inhoud van het pakket is een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Opening deuren om 18.30 uur. Informatie over het verdere tijdschema en de beschikbare parkings volgt vlak voor de datum van het evenement.

Kalender

vr 07.12.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:45

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"A Perfect Circle" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium