Afficher ce site en français | View this website in English

Nightwish Decades: European Tour 2018

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support: Beast in Black


Schitterend concertnieuws vanuit het Nightwish-kamp! De band kondigde namelijk een nieuwe tournee aan met ook een concertdatum in België. Woensdag 7 november 2018 komt de Finse metalband naar de Lotto Arena voor een niet te missen verjaardagsconcert.

Tuomas Holopainen nam in 1996 een demo op met daarop 3 nummers die uiteindelijk voor een eerste platencontract voor zijn nieuwe band Nightwish zorgde. 20 jaar, 2000 concerten en meer dan 8 miljoen verkochte albums later is de band de grootste metalband met een frontzangeres in Europa.

De Finnen kondigden nu aan dat ze hun 20ste verjaardag vieren met een dubbel compilatie-album (dat wereldwijd uitkomt op Nuclear Blast in maart 2018) en een negen maanden durende wereldtournee met een speciale setlist vol verrassingen. De DECADES: WORLD TOUR 2018 start in Noord-Amerika in maart 2018 en gaat na de zomer verder in Europa.

Kaarten kosten 47 euro.

Kalender

wo 07.11.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Nightwish - Decades: European Tour 2018" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium