Afficher ce site en français | View this website in English

Halsey Manic World Tour

Dit evenement is afgelopen.

OPGELET! TIMING IS GEWIJZIGD. HALSEY START OM 20u.30. Geen voorprogramma. 

Geen autoverkeer op de Gabriël Theunisbrug vanavond
Wie met de auto de verplaatsing heeft gemaakt naar de Lotto Arena houdt er best rekening mee dat de Gabriël Theunisbrug vanaf 21 uur volledig is afgesloten voor het verkeer. Het wegdek is in slechte staat waardoor autoverkeer niet mogelijk is.


Multi-platinum platen en tal van andere awards pronken op haar kast. Een derde album ‘Manic’ (release voorzien op 17 januari 2020) met de hits “Without Me” en “Graveyard” heeft ze in het vooruitzicht. Net zoals een nieuwe tournee! Singer-songwriter Halsey kondigt vandaag de 2020 Manic World Tour aan, met 19 data in 15 landen in Europa. Antwerpen en de Lotto Arena staan mee in dat lijstje.

Halsey is een rijzende ster aan het popfirmament. De teller van haar muziekstreams begon te lopen in 2015 en staat inmiddels op 23 miljard. Voeg daar ook maar meer dan 9 miljoen verkochte albums aan toe. Haar concerten verkopen zowat overal uit. Zo ook de Ancienne Belgique in 2018. Halsey is eveneens een veel gevraagde gaste op tracks van andere artiesten. Een selectie uit haar vele samenwerkingen: The Chainsmokers – “Closer”, Justin Bieber – “The Feeling”, G-Eazy – “Him & I”, BTS – “Boy With Luv”, Yungblud – “11 Minutes”. Singles die stuk voor stuk de charts inklimmen. Net zoals haar eigen tracks.

Halsey verlegt steeds haar creatieve grenzen, wat haar invloed en impact tot ver buiten de muziek doet reiken. Na een geslaagd filmdebuut als de stem van Wonder Woman in de animatiefilm ‘Teen Titans’, speelde ze ook een rol in de meermaals bekroonde film “A Star is Born” met Bradley Cooper en Lady Gaga in de hoofdrol. Ze ijvert openlijk voor zaken die haar nauw aan het hart liggen als kansarme jongeren, vrouwenrechten, geestelijke gezondheid en de LGBTQ-gemeenschap. Die community riep haar vorig jaar uit tot ‘Outstanding Music Artist’.

Kaarten kosten 34,11, 38,59 en 49,78 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Dit concert werd aangekondigd op 23.09.19

Kalender

do 05.03.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:30

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Halsey - Manic World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium