Afficher ce site en français | View this website in English

Gabriel Iglesias Beyond the Fluffy World Tour

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om de voorstelling van Gabriel Iglesias, initieel voorzien op 4 juni 2020 en vervolgens verplaatst naar 8 juni 2021, opnieuw te verplaatsen. De voorstelling zal nu plaatsvinden op zaterdag 4 juni 2022.

Ticketkopers worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Update 26.03.2021

Comedian Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias keert terug naar Antwerpen

De Mexicaans-Amerikaanse comedian Gabriel Iglesias keert terug naar de Lotto Arena. De geliefde grappenmaker, die zichzelf “Fluffy” noemt, verwijzend naar zijn overgewicht, brengt zijn nieuwste wereldtournee ‘Beyond the Fluffy’ naar België. Momenteel toert hij langs uitverkochte zalen in de Verenigde Staten en speelt hij de hoofdrol in zijn eigen Netflix-serie Mr. Iglesias. Zijn terugkeer naar België is zijn eerste voorstelling in ons land in vier jaar tijd.

Tickets kosten 41 en 53 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Enkel toegang vanaf 14 jaar.

Kalender

di 08.06.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Lotto Arena

verplaatst

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Gabriel Iglesias - Beyond the Fluffy World Tour" wordt georganiseerd door Live Comedy