Combiticket

Maak met je combiticket vrij gebruik van tram en bus

Maak met andere fans vrij gebruik van het openbaar vervoer en het plezier begint al voor je de zaal bereikt. Met je combiticket kom je ontspannen en zonder file- en parkeerstress naar het evenement en na afloop hoef je niet minutenlang op een parking aan te schuiven.

Geen file- noch parkeerstress dankzij je combiticket

Je toegangskaart is een combiticket. De kaart verleent je niet alleen toegang tot de zaal, ze is ook geldig als vervoersbewijs op de trams en bussen van De Lijn in Antwerpen bij je verplaatsing naar en van het evenement. Controleer de tijden van de laatste terugritten in de volgende rubriek.

Haltes voor de deur en vlakbij

Lijnen 2, 3 en 6: premetrohalte Sport
- tussen de ingangen van Sportpaleis en Lotto Arena in

Lijn 5: bovengrondse halte Sportpaleis
- aan de uitgang/ingang van de premetro ter hoogte van de Ten Eekhovelei
- 5 minuten wandelen van het Sportpaleis

Trams in Antwerpen

Tramnet Antwerpen sinds 08.12.19

Routeplanner De Lijn

Je route met het openbaar vervoer kan je zelf uitstippelen met de routeplanner op maat. Je krijgt gepersonaliseerd reisadvies naar onze zalen en een vermelding van de laatste terugrit. De routeplanner toont hoeveel je bespaart qua CO2-uitstoot in vergelijking met een gemiddelde wagen en geeft in het reisadvies ook de dienstregelingen weer van de NMBS, MIVB en TEC.

Routeplanner

Extra tramstellen

De nv Antwerps Sportpaleis laat extra tramstellen inzetten naar het Sportpaleis en de Lotto Arena. Daarvoor is in de ticketprijzen bij evenementen in deze zalen een solidaire “contributie vrij gebruik P+R, tram en bus” van 0,50 euro begrepen, wat veel minder is dan de normale kostprijs van een retourkaartje bij De Lijn. Terugbetaling van deze contributie is mogelijk onder bepaalde voorwaarden voor wie zelf busvervoer naar onze zalen organiseert of voor bezoekers die in straal van 1500 meter rond het Sportpaleis wonen en te voet of met de fiets naar een evenement komen. Klik hier voor het terugbetalingsformulier.