35 Jaar Dana Winner

zo 08.12.2024

Genieten van een voordeeltarief?


Dat kan, dankzij ons partnership kan jij en je familie genieten van onderstaand aanbod.


Normaal tarief: € 79,00 - € 69,00 - € 59,00

Partner tarief: € 72,00 - € 63,00 - € 54,00
Enjoy the show!

In 1989 liet Dana Winner haar eerste single op de wereld los. 35 jaar later is ze nog steeds een van Vlaanderens meest gevierde zangeressen. Vier haar ongelooflijke carrière mee in de Lotto Arena!

Van het onverwacht winnen van een zangwedstrijd tot een jubileumconcert in een van de grootste concertzalen in Vlaanderen: op zondag 8 december 2024 komt Dana Winner naar de Lotto Arena in Antwerpen om samen met haar fans 35 jaar aan muzikale hoogtepunten en herinneringen te vieren!

Na het inschrijven voor een zangwedstrijd onder aanmoediging van haar volleybalvrienden, ging de bal aan het rollen: in 1989 had Dana Winner met ‘Op Het Dak Van De Wereld’ haar eerste hit te pakken, waarna haar muziekcarrière een succesverhaal werd.
Sindsdien bekoort de artieste al meer dan drie decennia lang fans over de hele wereld met haar onmiskenbare stem, stond ze al in talloze uitverkochte arena’s en werkte ze al samen met internationale artiesten als Ronan Keating en Il Divo.

Haar populariteit reikt intussen ver voorbij de grenzen van Vlaanderen en Nederland, strekkend tot Duitsland, Denemarken, Israël, Zuid-Afrika, Brazilië en zelfs Thailand. Haar buitengewone vertolking van 'One Moment In Time' van Whitney Houston werd intussen zelfs al meer dan 220 miljoen keer wereldwijd bekeken. Vandaag verwondert de zangeres zich nog steeds over haar fans, die vanuit alle hoeken van de wereld naar haar concerten komen, en over haar toenemende populariteit ver buiten Europa.

Het jubileumconcert op 8 december 2024 belooft een unieke ervaring te worden waarbij Dana Winner haar fans meeneemt op een reis door haar onvergetelijke carrière. Het wordt een avond gevuld met de grootste hits uit haar uitgebreide repertoire en muzikale herinneringen van de afgelopen 35 jaar!

“De steun die iedereen mij al die jaren gegeven heeft, is ongelooflijk. Met de mooie muzikale vooruitzichten die ik heb, wordt 2024 een jaar vol uitdagingen waar ik ongelooflijk veel zin in heb en heel dankbaar voor ben!", aldus Dana Winner.

Het belooft een niet te missen avond te worden op zondag 8 december 2024 in de Lotto Arena in Antwerpen!

Partnervoordeel
zo 08.12.2024
  • Dana Winner20:00
Bekijk alle timings

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorGracia Live

Timings

zo 08.12.2024 20:00

  • Dana Winner20:00

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief