Nerdland Voor Kleine Nerds 2023

'Nerdland voor Kleine Nerds' komt op 27 december 2023 terug naar de Lotto Arena!

Welkom bij Nerdland live in Lotto Arena! Ontdek samen met Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel het wonderlijke universum van wetenschap en technologie.

Reis mee door tijd en ruimte, van de kleinste deeltjes tot de grootste sterrenstelsels. Van de Lotto Arena tot ver hiervandaan! Met spectaculaire ontploffingen, knal-boem-pats-experimenten, een pak wow-momenten en heel wat bekende special guests. Eén ding is zeker: het wordt een wervelende show vol plezier, verbazing en verrassingen!

Wie de wetenschappen niet lust, heeft ze wellicht nooit smakelijk geserveerd gekregen. Dat is wat je net wél mag verwachten van deze grote familieshow. En wie weet, misschien vinden we de volgende Einstein, Hawking of Tesla wel in de zaal?

Bestel nu jouw tickets, breng je vrienden en familie mee en maak je klaar voor een avontuurlijke reis langs de allerleukste hoekjes van de wetenschap! Voor iedereen vanaf 8 jaar.

Over Nerdland

Nerdland is het universum waarin Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel iedereen meenemen naar de boeiendste hoekjes van de wetenschap. Dat doen ze via de maandelijkse podcast, de boekenreeks en met live specials, zoals deze spetterende show in Lotto Arena.

Over Lieven Scheire

Lieven Scheire is comedian, fysicus en science communicator op het podium en op televisie. Denk maar aan programma’s als ‘Code van Coppens’ en ‘Scheire en de Schepping’. Er is niemand die de relativiteitstheorie van Einstein zo hapklaar én met de nodige dosis humor kan uitleggen.

Over Hetty Helsmoortel

Hetty Helsmoortel begeestert als wetenschapswatcher iedereen met haar passie voor wetenschap via live shows, boeken en op radio en televisie. Hetty heeft één grote missie: wetenschap glashelder uitleggen aan zoveel mogelijk mensen op zoveel mogelijk verschillende manieren.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief