MEROL

vr 15.11.2024

MEROL, de powervrouw van de Nederlandse electropop, brengt haar hits live tijdens haar grootste indoor show ooit. Afspraak in de Lotto Arena voor een avond lekker met de meiden!

LESGOOOOO! Het feest is nog lang niet voorbij voor MEROL, want de Nederlandse popsensatie is klaar voor haar grootste indoorshow ooit! Zin in een avondje lekker met de meiden? Dan is de Lotto Arena op vrijdag 15 november the place to be, waar ook mannen met gevoel uiteraard van harte welkom zijn.

MEROL – de artiestennaam van Merel Baldé – maakt Nederlandse electropop met invloeden van italodisco en housemuziek. Met haar eigenzinnige, fantasierijke, tongue-in-cheek teksten die reflecteren op de huidige tijdgeest, is ze een unieke stem binnen de muziekscene en weet ze ieders hart te veroveren. Ze is graag gezien op festivals zoals Pukkelpop en Rock Werchter en zette met haar daverende liveshow onder andere Ancienne Belgique, De Roma en OLT Rivierenhof meermaals op zijn kop. MEROL staat bekend om haar zelfspot, iconische kostuums, feministische statements en haar bijzondere interactieve momenten met publiek.

Last van knaldrang? Ga naar MEROL!

vr 15.11.2024
  • Deuren open18:30
Bekijk alle timings

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorLive Nation

Timings

vr 15.11.2024 18:30

  • Deuren open18:30

Alle timings zijn onder voorbehoud.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief