Nerdland voor Kleine Nerds 2024

Familieshow met o.a. Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel

Vanaf vr 27.12.2024

Wetenschap is cool, zeg dat Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel het gezegd hebben! Ze tonen met veel spektakel, experimenten en special guests hoe leuk wetenschap en technologie wel zijn.

Welkom bij een gloednieuwe editie van Nerdland voor Kleine Nerds, live in Lotto Arena! Ontdek samen met Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel de wonderlijke wereld van wetenschap en technologie.

Op naar het avontuur! Lieven en Hetty verkennen samen met jou de plezantste hoekjes van het universum. Reis mee van de diepe oceaan tot de mysterieuze kosmos. Van bruisende, chemische proefjes tot het knetteren van elektriciteit en véél meer! Met een pak wow-momenten, knal-boem-pats-experimenten en heel wat bekende special guests.

Een heerlijke familieshow die de nieuwsgierigheid prikkelt en de verbeelding opwekt. Voor iedereen vanaf 8 jaar. En wie weet, misschien vinden we de volgende Einstein, Hawking, Curie of Musk wel in de zaal? 

Over Nerdland

Nerdland is het universum waarin Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel iedereen meenemen naar de boeiendste hoekjes van de wetenschap. Dat doen ze via de maandelijkse podcast, de boekenreeks en met live specials, zoals deze spetterende show in Lotto Arena.

Over Lieven Scheire

Lieven Scheire is comedian, fysicus en science communicator op het podium en op televisie. Denk maar aan programma’s als ‘Code van Coppens’ en ‘Scheire en de Schepping’. Er is niemand die de relativiteitstheorie van Einstein zo hapklaar én met de nodige dosis humor kan uitleggen.

Over Hetty Helsmoortel

Hetty Helsmoortel begeestert als wetenschapswatcher iedereen met haar passie voor wetenschap via live shows, boeken en op radio en televisie. Hetty heeft één grote missie: wetenschap glashelder uitleggen aan zoveel mogelijk mensen op zoveel mogelijk verschillende manieren.

vr 27.12.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorWorking Class Heroes

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief