Dan toch One Direction reünie in de maak?

Dan toch One Direction reünie in de maak?

23.05.2023

Is er dan toch een One Direction reünie in de maak? Volgens The Sun zijn Niall Horan, Louis Tomlinson en Liam Payne de voorbije maanden samen in de studio gedoken. Ze zouden een nummer hebben opgenomen voor op het tweede soloalbum van Liam, waarvan de releasedatum voorlopig nog onbekend is. "Samen zingen is voor hen een tweede natuur en het voelde net zoals vroeger", aldus een insider.

Niall Horan gaf onlangs nog toe dat hij zijn 1D-collega's nog steeds om feedback vraagt bij het maken van nieuwe nummers, zo ook bij het maken van zijn nieuwe album 'The Show', dat op 9 juni uitkomt. "Ik heb het naar Louis Tomlinson gestuurd, en hij gaf me zijn eerlijke mening, wat altijd handig is", zegt Niall. "We hebben in de loop der jaren genoeg nummers uitgebracht, dus we weten wat goed is en wat niet."

Harry Styles eindigt zijn wereldtournee op 22 juli in Italië. Wie weet heeft hij daarna wel tijd om met zijn oude collega's van One Direction nieuwe muziek te maken? To be continued! Tot het zover is, kunnen Directioners op 12 oktober terecht in het Sportpaleis voor het concert van Louis Tomlinson en op 7 maart in de Lotto Arena voor het concert van Niall Horan.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief