Tim Wijsman werd als eerste lid van Friends For Live.

Dit is waarom Tim Wijsman lid werd van Friends For Live

02.05.2024

Tim Wijsman werd op 14 februari het allereerste lid van onze nieuwe community Friends For Live. Hij meldde zich zelf iets na middernacht aan. We spraken hem tijdens het concert van Niall Horan in het Sportpaleis.

Zich aansluiten bij Friends For Live was voor Tim een no-brainer. "Op concerten voel ik me altijd heel goed en daarom vind je mij regelmatig in het Sportpaleis, maar ook in andere concertzalen. Ik doe gemakkelijk zo'n veertig concerten per jaar", legt hij uit.

Tim was al vertrouwd met Friends For Live, want in 2022 nam hij deel aan het pilootproject in Middelkerke. "Ik heb daar toen hard van genoten. Toen Friends For Live van start ging, wilde ik er meteen terug bij zijn. Vooral de presales en de voorrang op de wachtlijsten spreken me aan. Ik vind het belangrijk om zo vroeg mogelijk tickets te kunnen kopen. Zo heb je kans op de beste plaatsen, want samen met mijn vriendin wil ik zo dicht mogelijk bij de artiest zitten. Voor mij is dat het belangrijkste voordeel van Friends For Live", benadrukt hij.

"Op het concert zelf is de aparte ingang interessant. We waren begin dit jaar op het concert van Ne-Yo in Vorst Nationaal en er stond buiten al een flinke rij mensen aan de ingang, maar dankzij de Friends For Live lane waren we eigenlijk zo goed als direct binnen. Lidkaart en tickets scannen en we stonden binnen."

Bezoek Friendsforlive.be als je meer wil weten over de voordelen die je geniet in de arena's en theaters van be•at.

Op de foto zie je links Tims vriendin Charlotte, Friends For Live-coördinator Caro in het midden en Tim.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief