Het gerenommeerde tennistornooi European Open 2024 heeft met Ethias een nieuwe titelsponsor.

Ethias wordt sponsor van de European Open 2024

03.05.2024

Het gerenommeerde tennistornooi European Open 2024 heeft met Ethias een nieuwe titelsponsor. Deze samenwerking bevestigt Ethias' betrokkenheid bij het bevorderen van een actieve levensstijl en het ondersteunen van sportevenementen van wereldklasse.

“Ethias wil graag zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen”, zegt Peter Maris, Head of Brand Communication & Activation bij Ethias. “Want bewegen, een actieve levensstijl, en werken aan onze gezondheid, vinden wij als verzekeraar nu eenmaal belangrijk.”

De European Open staat bekend als een toonaangevend tennisevenement met een rijke geschiedenis en indrukwekkende deelnemers. Met voormalige kampioenen zoals Andy Murray, Jannik Sinner, Félix Auger-Aliassime en vorig jaar Alexander Bublik, wordt verwacht dat de editie van 2024 opnieuw een hoogtepunt zal zijn in de wereld van het tennis. Naast het bieden van spectaculaire wedstrijden, neemt de European Open ook diverse initiatieven om de jeugd aan het tennissen te krijgen, waardoor de sport toegankelijk wordt voor alle leeftijden en niveaus.

Dit jaar introduceert het tornooi een nieuwe mogelijkheid voor toeschouwers om hun plaatsen in de Lotto Arena zelf te kiezen. Door deze aanpassing kunnen tennisfans hun ervaring personaliseren en genieten van het evenement vanuit hun favoriete plekje. De ticketverkoop ging gisteren van start.

De European Open vindt plaats van 13 tot 20 oktober 2024 in de Lotto Arena.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief