Eten en drinken

Zin in een hapje of een drankje? Stil je honger en dorst in de Lotto Arena of in de horecazaken in de buurt. In de Lotto Arena betaal je 100% cashless.

Eten en drinken in de zaal

Bars en verkoopstands

Bestel hapjes en drankjes aan de bars en eetstanden in de foyers op het gelijkvloers en op de eerste en tweede verdieping.

Drankautomaten

Voor het lessen van je dorst kan je ook terecht aan onze drankautomaten.

Eten en drinken

Restaurants in de buurt

Voor en na een evenement heten ook de horecazaken in de buurt je graag welkom.

Pampas Rodizio

Pampas Rodizio

Gegrild vlees, verfrissende cocktails en Latin vibes. Onze unieke all-you-can-eat vlees & vis bbq is perfect om het feestje al op gang te brengen. Geschikt voor zowel een gezellig etentje als een bruisende groepsdiner. Trap je avondje in het Sportpaleis, de Lotto Arena of de Stadsschouwburg af bij Pampas Rodizio. Meat you soon!

A: Lange Lobroekstraat 105-111, 2060 Antwerpen
T: +32 (0)3 475 16 23
E: info@pampas.be
W: pampas.be 

Le Pristine Antwerp

Le Pristine Antwerp

In het hart van de bruisende winkelbuurt van Antwerpen bevinden zich in een modernistisch gebouw uit de jaren 1960 Le Pristine Restaurant en Le Pristine Café. Beide concepten brengen een feestelijk en energiek eerbetoon aan de klasse en flair van de overvloedige Italiaanse keuken met een vleugje Zeeuws terroir. Restaurant Le Pristine is een eigentijds en stijlvol à la carte restaurant.

A: Lange Gasthuisstraat 13, 2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 376 33 76
E: contact@lepristine.com
W: lepristine.com

Blueness Antwerp

Blueness Antwerp

Sergio Hermans kijk op Izakaya, de Japanse stijl van informeel eten en drinken. Het ontwerpbureau Space Copenhagen creërde een stedelijke sfeer in het restaurant. Hier kunnen gasten genieten van het gastrobarconcept en een verfijnde dinerervaring.

A: Lange Gasthuisstraat 11, 2000 Antwerpen
T: +32 (0)3 376 33 76
E: antwerp@blueness.com
W: blueness.com

Colmar Wezenberg

Colmar Wezenberg

Bij Colmar smul je lekker slim van buffetten en grillgerechten vanaf 14,95 euro per persoon. Vul je bord à volonté aan het voorgerechten- en dessertenbuffet, dé favoriet van alle kinderen! Het drankenbuffet is inbegrepen. Tof hé? Geniet van 10% korting op vertoon van je dagticket van het Sportpaleis, de Lotto Arena of Stadsschouwburg Antwerpen (voorwaarden op de site). Colmar is vlot bereikbaar met de auto en de tram.

A: Gerard Le Grellelaan 2, 2018 Antwerpen
T: +32 (0)3 237 96 07
E: wezenberg@colmar.be
W: colmar.be

Jouw restaurant op deze pagina? Contacteer ons vandaag.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief