Overnachten

Antwerpen heeft je heel wat te bieden

Combineer je komst naar de Lotto Arena met een bezoek aan Antwerpen. De Scheldestad zit vol verrassende hoogtepunten. De ZOO van Antwerpen is een van de oudste en mooiste stadsdierentuinen van Europa. In de Antwerpse skyline neemt de O.L.V. – kathedraal trots haar plaats in: het is de hoogste kerktoren van de Lage Landen en staat op de UNESCO – Werelderfgoedlijst. Ontdek de collectie van het MAS, het Museum Aan de Stroom, en bewonder de stad vanop het 60 meter hoge dak. Andere bijzondere musea zijn o.a. het Middelheimmuseum, het Rubenshuis, Plantin-Moretus. Antwerpen is de bakermat van diamant en mode en een heerlijke stad voor wie houdt van winkelen en gastronomie. Je vindt er alles, en altijd op wandel- of fietsafstand (maak gebruik van de Antwerpse stadsfietsen). Kom je met de trein? Dan ontdek je gelijk ook het majestueuze Antwerpen-Centraal, het mooiste station ter wereld. Overtuigd? Boek dan meteen je logies in Antwerpen.

Voor info over toeristisch Antwerpen kan je terecht op de website van Visit Antwerpen.

Overnacht in Radisson Blu Astrid

Be•at raadt je het hotel Radisson Blu Astrid aan als je na afloop van een evenement in Antwerpen wil overnachten en de stad wil gaan verkennen. Het hotel is vlak bij het Centraal Station gelegen.

Parkeer makkelijk en veilig in het hotel, eet snel een hapje in het restaurant en reis daarna met de tram van het Koningin Astridplein aan het Centraal Station tot voor de deur van het Sportpaleis. De tramrit heen en terug is inbegrepen in je toegangsticket.

Korting voor bezoekers aan de Lotto Arena

Ga je naar een evenement in de Lotto Arena? Dan geniet je van een korting van 10% op je hotelkamer in Radisson Blu Astrid. Deze korting is geldig op vertoon van je toegangsticket voor de Lotto Arena en enkel bij reservatie via e-mail naar reservations.astrid.antwerp@radissonblu.com.

Radisson Blu Astrid
Koningin Astridplein 7
2018 Antwerpen