A Tribute To George Michael

Freedom Forever

zo 10.11.2024

Antwerpenaar Ivann Vermeer speelt een thuismatch in de Lotto Arena met ‘Freedom Forever’, een eerbetoon aan zijn grote idool George Michael. Zing en dans mee met de tijdloze hits van George Michael!

De zangcarrière van Ivann Vermeer was er tot 2018 vooral eentje ten dienste van anderen. Als backing vocalist stond hij op tal van podia in binnen- en buitenland. Hij ondersteunde met zijn fenomenale stem ook al meerdere grote namen uit de muziekgeschiedenis, zoals Lionel Ritchie, Rob de Nijs en Paul Young.In 2018 trad Ivann echter zelf op de voorgrond en dat als 'look-a-like-lead'-zanger van 'A Tribute To George Michael - The Edge Of Heaven Tour'. Na afloop van de wereldpremière in Stadsschouwburg Antwerpen werden Ivann, de fantastische backing vocals en de ijzersterke liveband met een dubbele bis en een minutenlange staande ovatie uitgezwaaid. Ook de nationale en internationale George Michael-fanclubs sparen sindsdien hun lof niet voor de indrukwekkende show en vocale prestaties van Ivann als George Michael.

'Freedom Forever': internationale tour en Lotto Arena!

Met zijn George Michael-avontuur verlegt Ivann niet alleen zijn grenzen, hij doorbreekt ze ook letterlijk. Eind 2023 speelden Ivann en zijn kompanen Play Zuid werkelijk plat en het uitzinnige publiek deed de Antwerpse eventlocatie op z'n grondvesten daveren. Ook een buitenlandse concertorganisator was bevoorrecht getuige van dat onwaarschijnlijke feestje en besliste on the spot om in 2024, mét deze indrukwekkende Belgische ploeg, een grote George Michael tribute tour te doen in Nederland.Alsof dat nog niet genoeg is, volgt in november 2024 nog eens de absolute apotheose van deze nieuwe 'Freedom Forever'-tour in eigen land. Op 10 november trekt Ivann Vermeer met 'Freedom Forever' naar de Lotto Arena in Antwerpen. De realisatie van een lang gekoesterde droom en een thuismatch waar hij nu al naar uitkijkt.

"Kurt Lelièvre, drummer-percussionist en creatief brein achter het concept, en ik hebben jarenlang gewerkt en gesleuteld aan de show. We willen niet de zoveelste George Michael tributeshow zijn, maar de mensen een unieke avond bezorgen, een respectvolle viering van de onwaarschijnlijke artiest die George was", aldus Ivann. "'Freedom Forever' wordt onze ultieme hommage aan hem en de Lotto Arena de apotheose daarvan. Nooit verwacht, wel gehoopt dat we dit ooit zouden kunnen doen en je ziet...you gotta have faith!"

zo 10.11.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorHouse of Entertainment

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

zo 10.11.2024 20:00
241,05

The be•at VIP Experience

Compleet arrangement met parking, onthaal in gedecoreerde vipruimte, verzorgde en volwaardige maaltijd, open bar, bedienend personeel en een mooie plaats in de zaal. Nagenieten tot 2 uur na de show.

The be•at VIP Experience
Kopen
venues.groups.name

Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan kan je voor deze show genieten van een aantrekkelijk voordeel.
Contacteer ons voor meer informatie en om tickets voor je groep te kopen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief