Belle Perez

25 Jaar Hits

vr 08.11.2024

Belle Perez staat 25 jaar op de planken, en dat viert ze in de Lotto Arena met een zwoele fiesta met alles erop en eraan: latin vibes, een fantastische liveband en meer dan twee decennia aan hits!

Voor dé ultieme fiesta moet je op vrijdag 8 november in de Antwerpse Lotto Arena zijn. Daar viert Belle Perez haar succesvolle carrière tijdens het vurige jubileumconcert ’25 Jaar Hits’.

Dit jaar is het precies een kwarteeuw geleden dat de wereld letterlijk met haar kennismaakte dankzij ‘Hello World’, de hitgevoelige debuutsingle van de ravissante Spaans-Belgische artieste. Met 5 overwinningen op rij, waaronder de classics ‘Que Viva La Vida’, ‘Enamorada’ en ‘El Mundo Bailando’, is ze nog steeds de absolute recordhoudster van Zomerhit. 

In de Lage Landen is Belle Perez al jaren een gevestigde waarde. Al haar ervaring, klasse, positieve latin-vibes, energie en 25 jaar aan heerlijke hits, komen op vrijdag 8 november samen op het podium van de Lotto Arena. Verwacht je aan zwoele latin-klassiekers, nieuwe songs, muzikale pareltjes en uiteraard haar fantastische liveband. 

“Wie mij kent, weet dat ik het fijn vind om af en toe eens buiten de traditionele muzikale lijntjes te kleuren. Wel, die avond gaan we dat zeker doen, met veel hits, veel sfeer en vooral heel veel positieve vibes en energie. Het wordt een avond met mijn bekende nummers, maar ook andere pareltjes. Dit wordt het hoogtepunt en de absolute apotheose van mijn jubileumjaar”, klinkt het enthousiast.

Organisator: House of Entertainment in samenwerking met Gracia Live.

Belle Perez werkt aan nieuwe muziek

Belle Perez viert haar succesvolle 25-jarige carrière op 8 november in de Lotto Arena.

“Ik ga er nog niet te veel over verklappen, maar het wordt een productief jaar”, zegt ze glimlachend.

Lees het volledige artikel.

vr 08.11.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorHouse of Entertainment

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

vr 08.11.2024 20:00
287,1

The be•at VIP Experience

Compleet arrangement met parking, onthaal in gedecoreerde vipruimte, verzorgde en volwaardige maaltijd, open bar, bedienend personeel en een mooie plaats in de zaal. Nagenieten tot 2 uur na de show.

The be•at VIP Experience
Kopen
venues.groups.name

Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan kan je voor deze show genieten van een aantrekkelijk voordeel.
Contacteer ons voor meer informatie en om tickets voor je groep te kopen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief