Cirque du Soleil

OVO

Cirque du Soleil keert terug naar de Lotto Arena met een sterk staaltje acrobatiek en adembenemende stunts. In ‘OVO’ staan de insectenwereld en de schoonheid van biodiversiteit centraal. Kom dat zien!

'OVO' (“ei” in het Portugees) is een kleurrijke onderdompeling in een dag in het leven van een gemeenschap insecten die werken, eten, kruipen, fladderen, spelen, vechten en op zoek gaan naar liefde in een niet-aflatende stroom van energie en beweging. De show benadrukt door middel van adembenemende acrobatiek de unieke persoonlijkheden en vaardigheden van geselecteerde insectensoorten. Van machtige krekels die stuiteren op trampolines tot een hypnotiserende spin die zich in haar web kronkelt. De schoonheid van biodiversiteit in al zijn contrasten en levendigheid staat centraal.

'OVO' is de eerste circusproductie bij Cirque du Soleil geregisseerd door een vrouw, Deborah Colker.

Voor de herlancering in 2022 werden drie nieuwe acts én nieuwe personages toegevoegd aan de vrolijke OVO-kolonie om een publiek van alle leeftijden te verrassen. De show bestaat uit een entourage van 100 mensen uit 25 verschillende landen, waaronder 52 artiesten. Sinds de opening in Montreal in 2009 heeft OVO meer dan 7 miljoen mensen in meer dan 160 steden en bijna 30 verschillende landen begeesterd. OVO is de 25e live productie van Cirque du Soleil, gecreëerd ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het bedrijf.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief